reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Witajcie Lutóweczki!

ostatnio mnie nie było..muszę Was nadrobic;-)jesteśmy w trakcie remontu..i jest straszne zamieszanie..stąd też nie mam za dużo czasu żeby byc na necie..a z komputera korzystam jak jestem u sisostry..
jeszcze tylko pare dni i koniec remontu to znów bede z Wami na bieżąco;-):tak:
u mnie wszystko ok,czuję sie dobrze,dzisiaj do szkoły rodzenia na wykłady idę..:-)jak dam rade to poźniej wszystko Wam opiszę;-)

reklama
A jaki tytuł? Bo ja czytałam "Ciąża. 40 kolejnych tygodni" i trochę mnie rozczarowała. Potem czytałam "Dziecko. Zdrowie i rozwój". Od poczęcie do 5 roku życia" i była fajna, dużo ciekawych rzeczy również o wychowaniu. Ale najwygodniej mi się czyta czasopisma. Wczoraj wypatrzyłam dodatek jakiś do "Dziecka" - "Pierwszy rok życia dziecka". I fajnie jest opisany cały rok po urodzeniu miesiąc po miesiącu co się dzieje, jak kąpać i takie tam. Na razie pierwszy miesiąc dopiero obczaiłam, ale mi się podoba:-)

Powiem Ci, że mam książkę "Ciężarówką przez 9 miesięcy" i jest śmieszna, bo ta babka fajnie opisuje swoje uczucia i przeżycia związane z ciążą:-) są tam też fachowe porady, ale ja ją czytam bardziej, żeby się pośmiać:-)
A to co teraz czytam to był dodatek do Mamo To Ja i to są dwie książki z Biblioteczki Mamo To Ja i jedna książka to "Ciąża od A do Z", a druga to "Zdrowie Dziecka od Niemowlaka do Przedszkolaka" i tak jest o wiele lepsza do czytania jako porady i takie tam:-)
Mam jeszcze "W Oczekiwaniu Na Dziecko", którą dostałam od kuzynki, ale przyznam się szczerze, że jeszcze do niej nie zajrzałam:eek:

Kurcze no to co jest grane:eek::eek:

patrzyłam szperałam nie mam do niej ani gg ani tel lipa

A jaki tytuł? :-)

Powiem Ci, że mam książkę "Ciężarówką przez 9 miesięcy" i jest śmieszna, bo ta babka fajnie opisuje swoje uczucia i przeżycia związane z ciążą:-) są tam też fachowe porady, ale ja ją czytam bardziej, żeby się pośm

ja też to czytam genialna książka

potem też będę szukała książki o pielęgnacji i opieki nad noworodkiem i niemowlakiem i zabiorę się za jej czytanie

Powiem Ci, że mam książkę "Ciężarówką przez 9 miesięcy" i jest śmieszna, bo ta babka fajnie opisuje swoje uczucia i przeżycia związane z ciążą:-) są tam też fachowe porady, ale ja ją czytam bardziej, żeby się pośmiać:-)
A to co teraz czytam to był dodatek do Mamo To Ja i to są dwie książki z Biblioteczki Mamo To Ja i jedna książka to "Ciąża od A do Z", a druga to "Zdrowie Dziecka od Niemowlaka do Przedszkolaka" i tak jest o wiele lepsza do czytania jako porady i takie tam:-)
Mam jeszcze "W Oczekiwaniu Na Dziecko", którą dostałam od kuzynki, ale przyznam się szczerze, że jeszcze do niej nie zajrzałam:eek:
To Ty będziesz normalnie oczytana i wyedukowana mamuśka:-D

reklama
Do góry