reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Wczoraj szalałam po second handach i kupiłam 14 sztuk ubranek dla Zośki. Wydałam 35 zł:-D:-D:-D

Za to jak wracałam, to wkurzyłam nie sąsiadka. Wchodziłyśmy razem na klatkę, patrzę, drzwi wejściowe zepsute (nie zamykają się a mamy domofon) i tak z uśmiechem do niej mówię: widziała Pani, co tu się stało?
A ona: "TAK! Ja do Pani nie mam żalu (sic!), ale to Pani goście! Bo pod 5 (nasze mieszkanie) to często ktoś przychodzi i ja widziałam jak kopnęli w drzwi!"

noooo proszę moja szkoła he he he joke ofcourse .....nieźle pozdrowienia dla sąsiadki kocham takie debilki...dobrze że mieszkam na osiedlu studenckim i to ja jestem wzorem dla moich sąsiadów cnót i cichości mieszkania...bo wokoło same studenckie szatany

A jeśli już mowa o nieobecnych, to wiecie, co z kataszone i gibaga? Coś przeoczyłam?:zawstydzona/y:

Gibaga gadała ze mną wczoraj wszytko ok ma zajęcia i mało czasu ale się niedługo pojawi jak sie z tym upora

Super że udało Ci się takie ubranka kupić:-)
Fajną masz sąsiadkę:-) Ehh...uwielbiam takich sąsiadów. Cały dzień przy drzwiach stoją i obserwują. Normalnie straż sąsiedzka.

się nie śmiej moja mama z roku na rok robi sie coraz bardziej taka

czy to możliwe zeby mi już mały coś po żebra wciskał ??????????????? help

reklama
a propos, znacie jakiś fajny krem do murzynka? Bo w google to tylko jakiś bananowy mi wyskakuje...
Tylko ma być pyszny a nie jakiś light. W końcu o linię trzeba dbać;-)

reklama
Do góry