poziomeczka_82
Szczęśliwa mama
Ja bym chciała powiedziec, ze moje dziecko jest wredne jak tatus juz teraz a co dp bedzie jak sie urodzi. Wlazła głowa nisko. Jak dostaje czkawki to sie zwjam z bólu bo sie cała rzuca. A rodzic sie nie chce i juz.
Ja się tak śmieję cały czas, ze moje maleństwo to już w brzuchu ma charakterek a co dopiero jak wyjdzie ... kopie tymi giczołkami ale to dla mnie słodkie ...
No wiesz co Aneciak! Nawet tu na otwartym ty zboczuchu jeden

Codziennie mnie brzucho boli i tak siedzę i myślę czy to już, ale stwierdzam że na pewno nie. Bo to nie jakieś skurcze tylko takie pobolewanie. Mam nadzieję ze jak nadejdą skurcze to nie stwierdzę że to nie to, bo za mało boli
 Codziennie mnie brzucho boli i tak siedzę i myślę czy to już, ale stwierdzam że na pewno nie. Bo to nie jakieś skurcze tylko takie pobolewanie. Mam nadzieję ze jak nadejdą skurcze to nie stwierdzę że to nie to, bo za mało boli Wczoraj rano się obudziłam i coś ze mnie wyleciało. Myślę "eee..to pewnie nie wody" no i faktycznie nie. Chyba resztki czopu wychodzą
 Wczoraj rano się obudziłam i coś ze mnie wyleciało. Myślę "eee..to pewnie nie wody" no i faktycznie nie. Chyba resztki czopu wychodzą Już mnie to męczy, w nocy spać nie mogę i chodze jak taki wampir
 Już mnie to męczy, w nocy spać nie mogę i chodze jak taki wampir
 :-)
:-)