Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Mamo Sówko u mnie też możesz uzupełnić dane 10pkt. to moje 3 dziecko. Chyba tylko tego brakowało. Urodziłam 8 lutego-żebyś szybciej znalazła. Dzieki
Już poprawione

Może Mama Sówka wie co u Pani Labiryntu?
No niestety nie mam numeru:-
Dzień dobry moje kochane

Dziś u Nas ładne słoneczko i pewnie też zaliczymy werandowanie

posprzątałam, a zaraz poprasuje, bo Mały śpi :-):-):-)Po południu odwiedzinki, bo przyjadą moi Rodzice i siostra

Ehhh nie wiem jak sobie poradzę sama z kąpaniem Bartusia, bo jutro Mężuś jedzie na 3 dni na delegację do Serbii, a zawsze On kąpie

ale mam nadzieję, że poradzimy sobie:-):-):-)Buziaczki dziewczyny i trzymam kciuki za wszystkie;-);-);-)
ja myslalam ze dzis 27 lutego a dzis 24

budzi mnie w nocy, straszliwie się wierci a najgorsze, że mam uczucie jakby waliła głową w mur tzn w szyjkę macicy. Całymi dniami się zwijam jakby ktoś mnie paralizatorem traktował( opis mojego syna:-)) A wieczory są wybitnie bolesne. Mam wrażenie , że główka już mi wychodzi, tak jest nisko i to od 1,5 tygodnia to samo. Żadne moje dziecko nie dało tak popalić w ciąży jak ta mała. Czuję sie wybitnie skopana od środka. Poprzednie dzieci to w takim terminie siedziały cichutko. A obecne szaleje non stop. Nawet mój lekarz z dużym doświadczeniem mówił parę razy, że takiej wiercipięty to dawno nie widział.