reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

o pieluchach do kąpieli słyszałam, ale o gatkach do kąpieli do których sie pieluchy bnie zakłada... hmmmmm
ja też średniowiecze i nie wiem o co chodzi.:p

u nas dzień ciężki... tak gorąco że nie idzie wytrzymac, mały troche marudzi.. dziś cały dzień tylko w pieluszce... i śpi tylko pod tetrówką bo też nie da rady.....
przestawiłam mu godziny kąpieli i teraz troche cierpie.. bo mały 3 noc pod rząd budzi się o 5 rano i już nie chce spac....
wiec ja wstaje razem z niam... ehhhh
a ze mnbie śpioch przeokropny.....

a jak tam u Was kochaniutkie?
jakieś plany wakacyjne?? my w sierpniu jedziemy na mazury z dziubutkiem:D

Pati głos oddany i namówiłam kumpele też głosuje:D

buuziaczki

reklama
cześć kochane
Stęskniłam się za Wami:tak: Jakoś brak czasu,wakacyjny beztroski czas,codziennie prawie nad wodą :tak:Upały dają się we znaki,od jutra u nas akurat najmniejszy upał,bo w całej Polsce to masakra-ponad 30,a nawet 36:szok:.Mój Michaś rośnie zdrowo:-)
Całuję Was kochane,

o pieluchach do kąpieli słyszałam, ale o gatkach do kąpieli do których sie pieluchy bnie zakłada... hmmmmm

u nas dzień ciężki... tak gorąco że nie idzie wytrzymac, mały troche marudzi.. dziś cały dzień tylko w pieluszce... i śpi tylko pod tetrówką bo też nie da rady.....
przestawiłam mu godziny kąpieli i teraz troche cierpie.. bo mały 3 noc pod rząd budzi się o 5 rano i już nie chce spac....

buuziaczki
Jak się mamie zachciało zmian to teraz trzeba pocierpieć:-D
Kochana a w które miejsce jedziecie na te Mazury?

heheheh niom.. odcierpie swoje:p ale dzisiaj już było ok.. co prawda 3 razy sie budził ale spaliśmy sobie do 9:D:D jedziemy do ośrodka Rybaki koło Plusek heheh moj tam dzieci pilnuje:p a my się z małym bedziemu urlopowac:D

buuziaczki

Dziekuje bardzo... aż mi głupio że tyle osób zaangażowanych w akcje "głosy"....
U nas baaaardzo ciepło.. Kuba sie bardzo meczy.... spac nie umie biedak.. :///
Dziś wyszliśmy z domu dopiero ok 16:30 bo wcześniej sie bałam z dziećmi wyjść..... Jutro z rana jedziemy do cioci tu niedaleko..... Pośmiejemy sie :)):)):))
No i powoli zbliża sie koniec urlopu.... Jak ten czas leci... Kuba ma juz 5 miesięcy,,,,, Duuuużżżżyyyyy marudny bąbel :)):)):)) pozdrawiam Was wszystkie kochane :)):)):))

heheh no my wyszliśmy o 19tej dopiero bo wczesniej sie bałam... ja nie wiem co to si dzieje z tą pogodą....
ehh mojego ie ma już ponad tydzien, a jeszcze sie dziś przez tel pokłóciliśmy, czuje się chwilami taka samotna...:(

boże kochana ja Ci tej przeprowadzki i to w taki upał współczuje.....
my z dziubkiem już nie możemy z tymi upałami, mały tylko w pieluszce a i tak wiecznie spocony a ja w gaciach latam po mieszkaniu...... ehhh
ja kocham lato, ale bez przesady:p:p

reklama
Do góry