reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

hahaha Lucka mojemu też się zdaża gadac na kogoś gej:p hehehe

Kame połowe twojej wiadomości mi wcięło na gg ( bo nie miałam Cię w kontaktach) odpisałam Ci na tyle na ile się domyśliłam o co chodziło:p jak coś to pisz na gg albo na priva:D oki?

My się witamy.. niedziela pochmurna, ale da się przeżyc.... pradziadki dzisiaj mają odwiedzic Mateuszka - pewnie znowu będzie ryczał:p hehehe

Miłej niedzieli Wam życzymy
buziak

reklama
to zazdroszcze Lucka.... u mnie szaro i pochmurno... aż się spacerów odechciewa...
mój skarbek dzisiaj coś nic nie chce jeśc.. odmówił i picia i jedzenia.. nie wiem co się dzieje....

wicie co czytam co robia wasze dzieciaki to sie zastanawiam co jest z moja Pycholina
sama siedzi ale nie siada,
nie raczkuje,
nie mówi,
waży 7150g
wyszly jej 2 zabki ale narazie tylko wyszły.

odstawiłyśmy juz cyca.
powiem szerze ze byłam juz zmęczona

zabieram sie za siebie.
pora schudnać powalczyc z celulitem
dzisiaj bylam u fryzjera i radykalnie zmieniłam fryzurkę.
Pokaż nam tą fryzurkę. Będziesz stosowac jakąś dietę czy tak sama.
Maja sama siedzi, ale nie siada. Ma jeden ząbek i gada :-D lada dzień pewnie coś się zmieni jeśli chodzi o siadanie itp bo już zaczyna nam klękać na kolankach (ojej może będzie zakonnicą:szok:) i się unosi. Ale jak już się coś zmieni to się pochwalę:-D:-D

Nie przejmujcie się że wasze dziecko odstaje z czymś w porównianiu z innym dzieckiem. Moje starsze córki rozwijały się całkiem inaczej. Starsza wszystko szybko ale nie dokładnie, a młodsza późno, ale bez upadków. To samo z zębami: jedna w 4 czy 5 m-cu miała a druga ponad rok i dopiero jedynki sie pokazały.

A my właśnie ze spacerku wróciliśmy, w lublinie też ładna pogoda aż chce się wychodzić. Muszę się też pochwalić kolejną umiejętnością mojego szkraba, pije już z kubeczka nie kapka i próbuje już sam jeść łyżeczką chociaż nie za bardzo jemu to wychodzi bo większość jedzenia ląduje na jego ubranku.

Hej,
ale u nas było dzisiaj pięknie!! Jeszcze cieplej niz wczoraj! Jak jeden z prawdziwych letnich dni. W slońcu było 55 stopni. Siedzielismy cały dzień na dworze, przed 19 było jeszcze 20 stopni.
Hanka szalała dzisiaj na Mszy :)) Zaczepiała ludzi wokół, śmiała się do wszystkich, piszczała- oszołom mały. Na kazaniu wyszłam na chwilę bo juz wszyscy wokół pękali ze śmiechu z jej min:) Dobrze, że to malutka parafia więc młoda ma fory:0, szczególnie u "babć". Pamiętam za poprzedniego proboszcza, to był zakaz wchodzenia z dzieckiem do kościoła:( Smutne ale prawdziwe. Jeździliśmy parę lat do Zgorzelca na Msze żeby się nie wkurzać w kościele...Za to teraz Hania ma luz-blues, ale nie do przesady :) Z proboszczem jesteśmy na kuplowskiej stopie i uchodzi wiele małej płazem.

już zaczyna nam klękać na kolankach (ojej może będzie zakonnicą:szok:).

hehe dobre :D

był zakaz wchodzenia z dzieckiem do kościoła:( .

przegiecie :/

u nas tez dzisiaj byla super pogoda, no ale nie taka jak u Izulki ;) Sebus pierwszy raz sie bujal na hustawce, jutro lecimy kupic jakas do domu taki byl szal :D
dobrej nocki!

hej dziewczynki
u nas nocka suuuuuper.. mały od 20tej spał aż do 8 rano:D wyspałam się jak nigdy

Pati kochana jeszcze raz sto lat i niech Ci dzieciaczki się zdrowo chowają, a mężuś będzie największą Twoją podporą....

Miłego dnia dziewczyny

reklama
Do góry