reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

dobry:-)

co tu takie tłumy ?;-)

i poniedziałek szybko pranie i uciekam na miasto :-)

miłego dnia :)

marguś nic szczególnego! ;-p G. w domu był ;-) A co do diety no to ja też jestem :-D chce zrzucić 5 kg :-) bo tyle mi zostało :sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
marguś zdrówka dla Bartusia! a co do diety to same warzywa i owoce i ostatni posiłek o 18, dużo ruchu i minerali i waga sama leci:tak:

ok spadam pa:*

Witajcie po weekendzie.
U nas od samego rana wieje, ale niestety musiałam wyjść z Krystkiem do lekarza bo miał wczoraj gorączkę . Dziś rano mu mierzyłam i na szczęście temperatura mu spadła. Lekarka go zbadała i powiedziała że nic niepokojącego nie widzi. A ta gorączka mogła być wywołana przez wirusa z którym Krystek sobie poradził.:tak:

U mnie dzis troszke gorsza noc, darek wieczorem 37,5, o 3 w nocy 38, przy tym wielki placz, spuchniete dziąsła, uspokajal sie po dentinoxie, dawalam mu eferalgan i temp minela. Na szzcescie agatka tylko raz sie obudzila z placzem jak sie wystraszyla.
Agata jakies 3 tyg temu miala taka samą akcje jak darek ale zebow nic nie widac.

Witamy sie popoludniowo !! Widze ze wiecej maluszkow zlapalo jakies infekcje. U nas juz lepiej z katarkiem :tak: No i musimy sie pochwalic ,ze wychodzi nam zabek :-D:-D ta biala plamka to faktycznie bylo to :-) Agapa jednak zna sie na tym wiedziala od razu:tak:
U nas tez jest zimno i pada buuuu nawt na spacer nie da sie wyjsc
Pozdrawiamy buzaki papa

reklama
W sumie juz sie nie moge doczekac tej imprezki.
A ja podgląduje i w zadmnej gebie nic nie widze, mam wrazenie ze to tak fajne ze az niemozliwe ze kiedys nastapi. :rofl2:

Do góry