reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Maga- zanim Jagódka pójdzie do przedszkola dużo wody upłynie...do tego czasu oswoi sie z dziećmi i wszsytko będzie dobrze...Może nie będzie miała cech lidera grupy, ale nie każde dziecko musi być przywódcą....:happy2: Ważne jest, żeby rodzic nie pokazywał, że się o to martwi... Wtedy nie udzieli się to dziecku... :-)

reklama
mokkate tylko,że ja szukam czegoś od października, bo niestety został mi jeszce ostatni rok licencjata i szkoda byłoby to zmarnować....a przeciez nie będę jeździła z jagódkiem, więc musze coś wymyślić....no fakt, do przedszkola jest za mała, do żłobka raczej się nie nadaje.........więc opiekunka:dull:na samą myśl dostaję gęsiej skórki:-(

poza tym jestem wkurzona, bo jagoda dostała skierowanie do neurologa, który z powodu strajku wziął sobie 14 dniowy urlop:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, w gdańskim i gdyńskim szpitalu też maja strajk, więc jest świetnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zwłaszcza,że po tym urlopie to będą do niego takie kolejki,że pewnie dostaniemy się tam we wrześniu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:na domiar złego w naszej okolicy nie ma nawet prywatnego neurologa dziecięcego, więc pozostaje nam tylko czekać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

kaśka jest za co....ja już dzisiaj z bezsilności prawie się rozwyłam....nie wiem co to jest i boję się...jagoda zrobiła mi dziisiaj taka zawiechę,że dosłownie kilka minut gapiła sie w jakiś punkt i nic nie było ja wstanie z tego wygiągnąć, ona tak już ma,że potrafi się zawiesić i możesz jej machać przed oczami, nawet bomba może spaść i nic ją to nie rusza:-(
dodatkowo dochodzą do tego jeszcze problemy z chodzeniem tzn chodzi nadal na palcach...i nie potrafi postawic płasko jednej stópki:-(
już nie mówię,że jak wchodzę na postępy naszych pociech to wyć mi się chce, bo moje dziecko prawie nic nie umie:-(ja wiem,że wszystkie rozwijaja się w swoim tempie, ale mam dziwne przeczucie,że ona nie rozwija sie tak jak powinna,że bardzo różni się od innych dzieci....:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry