reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wątek główny

jutro zrobię wg tego przepisu jak na razie robię taki z cebuli około 5 głowek + 15 ząbków czosnku i to miodem i do lodówki zawsze rano jest około 3 łyżek syropu i na wieczór też tyle codziennie robię świeży a do tego codziebnnie obowiązkowo herbata z malin, woda z cytryna, actimel i mleko z miodem ;)

reklama
Ara u nas zgodnie z przepisami ciezarna nie moze czesto nosic przedmiotow o wadze powyzej 3 kg, a jednorazowo tych, ktorych waga przekracza 5 kg.

widze ze na przeziebienia i grype macie juz sprawdzone sposoby:)ja chyba tez z czegos skorzystam, zeby znow nie zachorowac.teraz juz mi lepiej, do niedzieli jescze w domku, ale moge juz chociaz cos zrobic i ciagle nie spie

buziaki od rana:*

aaa, Pytia, pytalas na kiedy mam termin, wiec termin mam na 14 lutego, powinnam byc u mam lutowych, ale że poznałam Mamę Boo to szybciutko przyszłam za nia tutaj:)tak wiec na wasza liste niestety sie nie załapuje:(

Aniam pisze:
Ara u nas zgodnie z przepisami ciezarna nie moze czesto nosic przedmiotow o wadze powyzej 3 kg, a jednorazowo tych, ktorych waga przekracza 5 kg.

tu pewnei tez, tylko ze ja pracuje w bardzo malej firmie gdzie oprocz mnei jest moj szef i babka od ksiegowosci. moj szef ma 75 lat, a babka od ksiegowosci 45. tak naprawde to chodzi o to ze nie mam kogo poprosic zeby mi pomogl. :(

Dzięki Kati za życzenia :)
Azik, mnie też Dzień Nauczyciela wkurzył w tym roku, ale przynajmniej moim uczniom udał się występ, który przygotowywawałam, a od klasy dostałam ogromniasty bukiet słoneczników, które uwielbiam :)

A dzisiaj idę odebrać L-4 i będę się byczyć przez dwa tygodnie. Ufff :)
Felqua, część rzeczy już przewozimy, meble chyba za tydzień w piątek. I wtedy też mamy zamiar już nocować w nowym domku. Nie mogę się doczekać.
Tyle, że dzisiaj się przeraziłam, jak sprawdziłam stan konta. Chciałam sobie jakąś bieliznę jeszcze kupić, bo mam tylko jeden ciążowy biustonosz, ale niestety w tym miesiącu nie da rady :( Wszystko poszło na domek, tylko długi zostały...

reklama
Do góry