reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wątek główny

reklama
Dziewczyny a moze podamy nasze nr tel. tak zeby wiedziec co sie dzieje-i przyda sie po porodzie od razu bedziemy wiedzialy ktorej synek lub coreczka przyszla juz na swiat?

hey wywala mnie z forum i nie moge pisąć a juz prawie wszystko napisałam
0602633755 0600415363
niech któraś wysle sms to oddzwonie i powiem co jest

Rozmawiałam z Agą. Jest już w domku, w sobotę brzucho się jej spinał mocno, pojechała do szpitala i wrócila do domu z tabletkami i zaleceniami. W niedzielę nie było poprawy - zostawili ją w szpitalu. Porobili badanka, ktg. Wszystko jest ok, z szyjką też dobrze. Wyszła dzisiaj - cieszy się , że pośpi w swoim łóżeczku. Za tydzień kontrola szyjki.

Anik dzieki za poinformowanie mnie o co chodzi.
Agao dobrze ze juz wszytsko ok oby tak dalej bylo dobrze...tego ci zycze.
Kaska dzieki za poinformowanie nas:)pozdrawiam wszytskie mamusie i malenstwa.

aga lez i odpoczywaj jak najwiecej a jak mezyka nie bedzie to wejdziesz na chwilke i cos skrobniesz ;)

Ja podaje swoj nr 889 685 705

reklama
Do góry