reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wątek główny

Dzieki!
Chłodno było w samym mieście Meksyk i w tym miasteczku w górach - bo oba są na wys. 2.300m npm.
jak patrze na te zdjęcia to by mi się chciało tam wrócić :D :D :D

reklama
ta, zapewne
dla mnie spodnie długie to dla Kogi czytaj spodnie rybaczki :laugh:
dla mnie bluzka za tyłek a dla Kogi - bluzka z odkrytym brzuszkiem

No nie z tymi ciuchami to nie jest aż tak źle ... :D
Kiedyś podróżowałam po USA z pewną Australijką, która będąc już pod czterdziestkę rzuciła pracę, sprzedała dom i samochód i wyruszyła w świat, podejmowała się różnych prac na różnych kontynentach i ja akurat spotkałam ją w USA no i przez perę tyg. podróżowałam z nią ( i z jedną dziewczyną z RPA - ale białą). Wtedy dowiedziałam się wszystkiego co możliwe o prawdziwym podróżowaniu z plecakiem - a najważniejszy wniosek to: że człowiekowi do życia potrzebne jest tak naprawdę niewiele ubrań, kosmetyków i innych przedmiotów. Ważniejszy jest lekki plecak ;)

Do Meksyku praktycznie dalibyśmy radę z mężem spakować się w jeden plecak - ale wliczyliśmy pamiątki w drodze powrotnej :D no i zabraliśmy ciężkie ręczniki plażowe zamiast kąpielowych.

reklama
ja mam mustelę od ponad miesiąca stosuję na brzuch, tyłek i nogi do kolan, a druga mustelę na biust. nie zauważyłam oznak swędzenia. brzucho mnie swędzi jak mam przesuszoną skórę - jak sięsmaruję raz dziennie. albo od rajstopek bardzo mnie swędzi.

Do góry