reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

reklama
Agawa musi byc pod stała obserwacja poniewa bierze Fenoterol a ma przeciez cukrzyce ciazowa...poza tym okazało sie ze u nas w szpitalu jest mozliwosc przyjecia porodu dopiero po 32 tygodniu (brak stosownego inkubatora) , takze wrazie czego zawioza ja karetka do Krakowa....

agwaa chyba nie ma jeszcze 30, sporo przed nią, u nas jak nic sie nei dzieje dodatkowo złego to z rozwarciem po 34 wypuszczają do domu...

czuje sie dzis masakrycznie.....wszystko mnie boli(krzyze brzuszek i mam skurcze w pachwinach)....nie wiem czy od kopniaków malenstwa czy nadal ROSNE...

ja idę w kimono włączyłam nawilzacz troszkę się lepiej oddycha misio na zajęciach
gardło mnie boli ale nie tak jak w przeziębieniu tylko susza w nim straszna od tego cholernego ogrzewania, misiowi zimno mi gorąco zaraz sobie ołknę łyżkę oliwy ale wtedy mi lepiej gardło mi się natłuści a żołądek szału dostanie trudno

monika_pk pisze:
czuje sie dzis masakrycznie.....wszystko mnie boli(krzyze brzuszek i mam skurcze w pachwinach)....nie wiem czy od kopniaków malenstwa czy nadal ROSNE...

monika! Ja też mam skurcze w pachwinach. Zazwyczaj wtedy, gdy rano chcę się przeciągnąć i nie kontroluję gwałtownego ruchu... Czy Ty masz to samo??

reklama
Do góry