reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

reklama
MamaBoo naprawdę nie martw się, tylko zmobilizuj i powiedz sobie, że coś znajdziesz! Na pewno się uda!

A ja wg terminu ruchów powinnam urodzić dokładnie w 40 tygodniu :-)

monika.g pisze:
My niby wiemy ze chlopak ale ja nie jestem pewna . Wczesniej lekarz mowil ze dziewczynka. Uwierze jak zobacze :)
:-)

Tylko, że jak wczoraj weszłam do dwóch sklepów z ubrankami to było ciężko... bo dziewczynki na lewo, a chłopcy na prawo... No to odwróciłam się i wyszłam... I smutno mi się zrobiło, że się maleństwo na mnie obraziło i nie chce pokazać :( :-)

Przykro mi, MamaBoo :( Ale tamto mieszkanko tez tak wyskoczyło niespodzianie, więc teraz też na pewno się coś fajnego trafi. Trzymam kciuki. A swoją drogą, strasznie wkurzająca taka niesłowność w tej agencji!

Mama Boo- widocznie tak miało byc.
Moja siostrra tez już miała mieszkanie i też agencja ją wystawiła.
A teraz trafiło jej się o wiele lepsze- większe i z balkonem.
U Was też tak będzie!

Co do ruchów, to Daria urodziła się dokładnie w 40 tygodniu, a teraz też by tak wychdziło ;D

Dobrze, że Kaśka jest pod fachowym okiem specjalistów.
Osinko- Ty nasze centrum wiadomości ;D!!
Czy mozesz pozdrowić Kaśkę od dziewczyn ze Śląska?
Bardzo o to prosiły... :)

Jesteście kochane wszystkei razem i każda z osobna :-* :-* Zaraz jedziemy oglądać kolejne mieszkanie i potem napiszę co i jak. Sama jestem ciekawa co to będzie.

sylwia: nic sie nie boj, moze do tego czasu jak zaczniesz rodzic to ta pielegniarka pojdzie na chorobowe na przyklad :) bo nie zniesie napiecia juz.
a co do personelu to wiem ze u nas w szpitalu jak mloda dziewczyna rodzi a jest panna tzn. ma to dziecko troche za wczesnie niz powinna to potrafia do niej powiedziec " co sie teraz drzesz, trzebabylo dupy nie dawac". serio slyszalam juz od kilku osob ze tak sie zwracaja. koszmar ja normalnie to bym taka babe rozerwala na strzepy i zrzucila na burze hormonow podczas porodu ;)

mama boo: ja tez trzymam kciuki, i mam nadzieje ze tym razem nikt was nie oszuka, a swoja droga to moze rzeczywiscie tak mialo byc, moze tamto mieszkanie mialo jakis ukryty defekt i teraz ktos kto je wynajmie bedzie sie z nim meczyc? ja tak sobie tlumacze :) zycze powodzenia z tym nowym mieszkankiem.
jesli chodzi o ruchy to mi wyszlo wlasnie ze 20 luty, wg pierwszego usg 19 marzec, wg drugiego 16 marzec a wg OM 22 marzec. i badz tu madry, ale my tak sobie liczymy a dzidzia i tak nas zaskoczy na bank i powie ze zadna z wyznaczonych dat jej nie pasuje :) i wybierze sobie inna :D

reklama
Do góry