reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

reklama
kasiula matula pisze:
dziewczyny mam pytanie co myslicie o stronach internetowych dzieci
opisy miesiac po miesiacu zdjecia itp jak sie nie myle to mamaboo zalozyla cos takiego oskarkowi
z jednej strony fajna rzecz i ciekawe czy mozna utajnic dostep dla znajomych czy mozw wchodzic tylko kto chce

Kasiula Matula mam stronke gdzie mozna powklejac tam zdjecia dziecka i dodac komentarze.Tylko ze ogladaja strone wszyscy ktorzy wejda i oni tez moga komentowac zdjecia Malenstwa ale chyba nie o taka strone ci chodzilo co?
Ja wlasnie sama zastanawiam sie czy nie zlozyc tam zdjec tylko nie chcialabym zeby jakis frajer dorwal zdjecia mojego malego no i wiesz.
Podaje stronke:www.bobasy.pl
Co o tym wszyscy myslicie?

Dużo zdrówka dla Kubusia i Igorka!!! :D

A spóźnione życzonka dla Majki Asioczka i Patryka Tereskaa! :)

Ja zrobiłam Filipowi galerię na www, bo mamy rodzinę troszkę rozsianą :) Lae adres daję tylko i wyłącznie rodzinie i zaufanym znajomym.

ja tez skladam wszystkim solenizantom zyczenia!!!

no moze troszke spoznione :( ale komuterek mi wysiada i M musi go dzis naprawiac...cos z systemem i odlacza mi sie net! :mad:

reklama
Do góry