reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Witajcie dziewczyneczki!!!!!!!!!!
A my na wakacjach w Warnie u mamusi ;D .Chodzimy sobie na spacerki,na plaze,wieczorkami jak Majeczka zasnie to zostawiamy z babcia a my wychodzimy nad morzem na piwko i rybke i wogole jest super!!!!!!!!
Pare dni przed naszym wyjazdem przyjechal do nas tesc a raczej sie przeprowadzil ,wiec mialam niezly zapieprz,bo mialam duuuuuzo do prania i sprzatania.Dlatego tak dlugo nie bylo mnie na foru, i juz od paru dni si zbieram do \was zerknac i cos napisac.
Pozdrowionka i caluski dla wszystkich bombelkow i dla Was mamuski :-* :)
NI wiem czy zdarze przeczytac wszystko co napisalyscie,bo pewnie jest tego sporo.Do Pl wracamy 26 wrzesnia .
Majeczka zdrowa i wesola-zrobila furore bo do wszystkich sie smieje jak szalona.Juz raczkuje do tylu :D ;D ,stoi na kolanach i bardzo smiesznie sprezynuje :D

reklama
Benita - wypoczywaj, wypoczywaj
a dzieciaczki na wakacjach też są weselsze - pewnie dlatego, że rodzice wtedy bardziej wyluzowani :)

oj mam nadzieję żę się wyluzuję na wakacjach...
póki co nadal kłębek nerwów ze mnie i nic na to nie poradzę ::)

a, i do tego cholernie przeziebiony kłębek ::)

CHolera :mad: , wczoraj zostawilam meza z Ola na poltorej godziny. Wracam a tu Ola sama placze strasznie w lozeczku, gola !!! a maz w drugim pokoju sobie siedzi :mad: !!! Stwierdzil, ze mala juz od 40 minut tak placze wiec ja rozebral bo sie od placzu spocila ! i nie ubral jej juz ani nawet niczym nie przykryl tylko polozyl na brzuchu i biedne dziecko tak lezalo i plakalo :mad: ! Przez godzine ja tulilam a ona co jakis czas jeszcze poszlochiwala. i dzisiaj jest przeziebiona, katar z noska sie leje, oczy zalzawione... :mad:
Cholerni faceci !!! :mad: :mad: :mad:

w ogole coraz gorzej nam sie uklada, zastanawiam sie co gorsze dla dziecka- srednia atmosfera w domu i zarobiona matka (bo wiekszosc sama musze robic) ale z ojcem czy chowanie sie z matka i dziadkami za to bez ojca ???

anian sostro moja astralna, dzięki
trzymaj jeszcze te kciuki przez najbliższe dni ::)

Aniam normalnie dramat!! niewiem czym tu wytłumaczyć zachwanie Twojego mężą ::)
kurcze, przecięż to Jego dziecko! powinno mu zależeć chyba na Oli............
trzymaj się! i oby katar szybko przeszedł

A mi sie też nie chce gadac facet mój też przegioł pałe i przez jego mamuśke młody płakał godzine. jestem tak wkurzona że bym nakleła a pisac też mi sie dziś o tym nie chce. napisze jutro jak mi tylko przejdzie a jednym słowem nasi faceci to bezmuzgi. wrrrrrrrrrrrrr

reklama
Aniam... bez komentarza... czasem sposób myślenia facetów mnie poraża...

Mamaoli, cały czas trzymamy z Filipkiem kciuki!

Benita, witamy! :) Super, że wakacje się udają!

Do góry