reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
ja juz sie jakos oswoilam, ale te emotki to nie bardzo jak dla mnie...juz gdzies napisalam ze koszmarne ;-) :cool2: akurat jestem przyzwyczajona do tych standartowych...ale minie troche czasu i sie przyswyczaje pewnie, najbardziej mnie wkurzylo z tej zmiany to ze nie moglam sie wczoraj przez caly dzien dostac!! :dry: :angry: :huh:

Ja jeszcze nie zajarzyłam do końca, jak się tu poruszać :eek: Ale też nie miałam czasu, żeby wszystko posprawdzać.
Osinka - u nas chyba ten sam wirus. Mnóstwo ludzi choruje, mój Jaś i mąż też niestety, tylko ja się dzielnie trzymam.

Czesc dziewczyny! mam na imie Emilia i tez mam malenstwo urodzone w marcu 2006. Moja corcia ma na imie Ellla. Mieszkamy w irlandii. BB przegladam od kiedy odkrylam ze jestem w ciazy w lipcu 2005, ale nigdy nie mialam odwagi dolaczyc do was!!:zawstydzona/y: mam nadzieje ze nie macie nic przeciwko abysmy wraz z ella zagladaly od czasu do czasu!! :confused: Pozdrawiamy mamy i ich maluchy!!

reklama
Do góry