reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
oj nie przypominajcie mi dentysty... od kilku dni boli mnie ząb i chyba będę jednak musiała się umówić nie uda mi się wymigać hehhhe

nie wiem co sie stało ale nie moge nic zrobic z tekstem, który napisze.Ani pogrubić, ani zmienić czcionki. Po prostu nic. Emotikonki tez sa dla mnie niedostepne

lolcia: czytalam na innym watku ze to wina przegladarki (podobno) musi byc IE wersja 7 jesli masz wersje 6 (tak jak ja) to nie da rady robic nic z tekstem a z tymi emo... tez jest problem.mnie wkurza to ze nie mozna robic akapitow w wiadomosci ani oddzielac zdan enterem

da sie wkleić link -ja wklejam po prostu wklejając sam link (czyli to co wyślwietla się w pasku adres)

enetrem mogę robić przerwy - oddzielać zdania,

akapitów tabem rzeczywiście nie da sie robić ,ale można spacją.

reklama
Do góry