reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
czesc dziewczyny.....przepraszam ze tak długo nie pisałam ,ale wciaz mam za mało czasu...jesli juz go mam to wole je poswiecic Nadusi:-).....u mnie NARAZIE nic ciekawego póki co spóznia mi sie okres i bede musiała chyba zrobic test ciązowy....qrcze...nie jestem gotowa na drugie baby...

kurczę w pracy mam przeglądarkę IE 6.0 i wszystko działa, a w domu nie, chyba naprawdę coś przestawiłam.

oj monika! to na pewno przemeczenie, stres itp. mi spozniaj sie jakies 4 tyg juz dwa testy robilam ale byly neget. wiec i tobie pewnie sie drugie baby nie przydazy...narazie :)

mi maz wczoraj zapowiedzial ze jak sie spotkamy to tak mnie ukocha na przywitanie ze az zrobi mi syna :eek:
chyba sie nie skusze

witaj monika no pewnie ze jak nie masz chwili to kazda wolna trzeba przy niuni spedzac ja mam wolna jak spi emi i siedze na bb :happy:

magda ja też się wkurzam, taki prosty tekst nawet żadnych ozdób nie można wstawić:baffled: Ja nawet w domu nie mogę wysłać szybkiej odpowiedzi, tak jakby ta opcja wogóle nie działała:confused:

reklama
Do góry