reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Mateusz w sobotę dostał w spadku po moim chrześniaku krzesełko do karmienia. Ale super sprawa. Moge go w końcu nakarmić w spokoju bez obawy że kopnie mi w talerz i cała zawartość kaszy wyląduje mi na spodniach:happy: . Wykładam mu na blat zabawki a on szczęsliwy rozrzuca je po całym pokoju. Muszę Wam wkleić zdjęcie jak zrobię bo taki dorosły mi się wydaje w tym foteliku.:tak: I ma nową zabawkę - prezent od chrzestnego na imieniny ŻYRAFA PEŁNA KLOCKÓW, Fisher Price (127576190) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
ja chciałam kupić Mateuszowi szczeniaczka uczniaczka z fisher price, po prostu super , ale niestety była chyba tylko jedna partia tej zabawki i teraz nigdzie jej nie ma:-(

Bardzo fajne są te klocki sensoryczne Kuba też dostał od taty taki na pólroczku tylko piłeczki bardzo je lubi bo mu się w nich ruszają różne rzeczy i fajosko sie turlają

Jest do sciagniecia na stronie mozilli co podala catheinka nowa wersja mozilli ja mam wszystko i naprawde szybko chodzi:-)

Lolcia swietna zabawka!:tak:

Ja tez musze cos kupic Brianowi bo normalnie wzsystko mu sie znudzilo taka maruda jest ze szok nie chce sie starymi zabawkami bawic:eek:

reklama
Do góry