reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

Dziekuje wszystkim za cieplutkie slowa. ANIK,ja tez juz mam obsesje jak ide do lazienki. To podobno juz zostaje do konca ciazy,niezaleznie od miesiaca. LILITH a ty szybciutko idz do lekarza. KONIECZNIE musisz sprawdzic co sie dzieje. Nie musisz przeciez isc do tego samego lekarza,nie ma rejonizacji i mozesz w ramach swojej kasy chorych pojsc gdzie indziej. Wez tylko jakis dokument stwierdzajacy ubezpieczenie i juz. Moze mimo krwawienia dalej jestes w ciazy. Byloby super. Moj gin. twierdzi,ze mozna miec miesiaczke do 3 miesiaca,poniewaz macica nie jest jeszcze cala wypelniona. Pewnie sa to sporadyczne przypadki ale moja przyjaciolka tak wlasnie miala,normalny,obfity okres. Dopiero po 3 m-cu sie uspokoilo. Jesli nawet nie bylabys w ciazy to i tak trzeba sprawdzic,co sie dzieje i czy macica jest czysta. Blagamy cie wszystkie - IDZ!!!!! Musisz to skontrolowac! Pozdrowionka i usciski dla wszystkich!

reklama
LILITH ALE TO BIEGIEM DO LEKARZ NA CO CZEKASZ!!! ::)
tobie monika zycze wszystkiego naj trzymaj sie dzielnie i dbaj o siebie i dzidzie,wszystko musi byc ok,wiec glowka do gory.
ao poronieniach nie czytaj,ja nie moglam sie pozbierac,nawet sny mialam o poronieniu, za duzy stres.
dbajcie o siebie kochane.
pa buziaczki

Monika!!!
STO LAT STO LAT

pamiętaj, że tylko od Ciebie zalezy, czy jesteś młoda...
a że jestes to my nie mamy wątpliwości....

moja przyszła teściowa opowiadała własnie w tym tygodniu o swoich 30 urodzinach. nie pozwoliła nikomu o nich wspominac, nie pozwoliła składać sobie zyczeń...
i prawie wszyscy to uszanowali, tylko jej tesciowaprzyszła radosna z bukietem kwaiatów... :)

reklama
Do góry