reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Monisia, ciesze się, że u Ciebie wszystko dobrze:)
po tym co napisałaś dałaś mi duzo wiary w to, że również u mnie wszystko dobrze sie skonczy!dziekuje Ci Kochana!chyba tego bylo mi potrzeba, teraz mam nadzieje, że tez mi sie uda!!musi sie udac!

uważaj na siebie i Maluszka,leż sobie ładnie i wypoczywaj:)

trzymajcie kciuki:)

i za to Wam dziekuje, bo wiem ze moge na Was liczyć, choć prawie wcale sie nie znamy...

wypoczywam sobie, cały czas praktycznie spie:)

Pauletta - to, że Ty jesteś wspaniała to w ogóle nie podlega dyskusji ;)! I Twój facet na pewno o tym wie!
Przesyłam moc pozytywnych fluidków :) Są magiczne, bo przecież mamy termin na ten sam dzień, więc musi się udać!

STO LAT, STO LAT, NIECH ŻYJE MONIKA NAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moniczka - wszystkiego najlepszego, duuuuuuuuuuuużo miłości, zdróweczka dla Ciebie i maleństwa, jak najwięcej pięknych, słonecznych chwil i wszytkiego, o czym tylko zamarzysz :)

reklama
8 marca wysuwa sie na prowadzenie - już 4 mamusie z tym terminem! Widać maluszki chcą zrobić mamusiom prezent na Dzień Kobiet :)

Do góry