reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

reklama
Pauletta-NAPEWNO wszystko będzie dobrze....
moja siostra też miała problemy np. w4 miesiącu wyrostek jej wycinali ...była to ciąża wysokiego ryzyka... a dzis moja chrześniaczka ma już 9 lat...
więc głowa do góry.. jesteś pod dobra opieką...

Pauletta, pamiętaj, że Twoje nastawienie i stan psychiczny to połowa sukcesu. Jeśli Ty nie będziesz wierzyć w siłę Twojego dzieciątka, to kto? Ono potrzebuje teraz silnej, uśmiechniętej mamy, która głęboko wierzy, że wszystko, co złe, przeminie, a w marcu na świat przyjdzie najcudniejsza dziecinka! Głowa do góry! Trzymamy kciuki i jesteśmy z Tobą. Powtarzaj sobie zaklęcie Antares:
BĘDZIE DOBRZE, NA PEWNO BĘDZIE DOBRZE!!!

moje pierwsze dziecko urodzilo sie prawie 3 tyg po terminie ...
juz dosyc mialam tych ciaglych telefonow z pytaniem - 'i jak ?' - to chyba najgorsza zmora brzuchatek po terminie ;)

No to lista marcowa powieksza sie o jeszcze jedna osobke mam termin na 14,milo bedzie wymienic sie spostrzerzeniami.pozdrawiam.

reklama
Do góry