Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Zarobiłam właśnie ciasto na bliny - z połowy porcji, ale dałam 2 jajka, bo stwierdziłam, że będzie pulchniejsze
Jaką ono powinno mieć konsystencję - naleśnikową?
Zrobiłam grubsze I wyszły pysznościowe Jeszcze raz dzięki za przepis Co prawda ciasto chciało mi po pierwszym rośnięciu uciec z kuchni, ale poradziłam z nim sobie
a mi sie w lodówce juz chłodzi ciasto sarki ... Mistrzostwo świata-jutro tylko poleję bita smietanką i bedę degustować....
Następbe to pewnie te bliny zrobie... bosche jak ja łatwo teraz łapie smaki...
sarka to ciasto mam od kilku lat obowiązkowo na wszystkich imprezach. Z tym, że ja dodaję herbatniki, a nie krakersy i nie robię masy budyniowej/karpatkowej tylko taką z mleka w proszku. I nazywa się trzy bit (ta masa w środku smakuje jak ta biała masa z tego właśnie batonika)DD
Ja chyba właśnie zrobię karpatkę. Taką zwyczajną w świecie. Jakoś mnie naszła na nią ochota))
olcia ooo toś mnie zabiła!, to daj przepis na ta mase z mleka!!!!!!!!!!!!PP
to chyba coś jak ala snickers też co, moja tesciowa z mleka w proszku takiego snickersa robi, dodaje orzechów no baajkaP
to niezle słodkie musi być, mrrrr, ale bym zjadła az mi język ucieka
sarka-juz na wątku zachciewajki napisałam ale powtórze to raz jeszcze-ciacho pycha-zwlaszcza jak juz poprzesiąkało fajnie... Ale słodzitkie fest-kawki-herbatki nie trzbea słodzić.
olcia sprobuj przepis sarki z masą tiramisu-ona nadaje kapitalny smak
yvona na 100% zrobię wersję sarkiDD Trochę się boję, bo wiem, że jak nie mam dostępu do słodkiego to trudno, ale jak już coś upiekę to....koniec. Cała blacha moja....