reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek spacerowy

reklama
Stokrotki w takich domkach mieszkasz????? Coraz bardziej się przekonuje.
Zresztą moje takie skryte marzenie to domek nad brzegiem oceanu :-D :-D taki wiesz.... nie bardzo nowoczesny a z Galway to rzut beretem musiałabym tego mojego męza przetranspotrtować z Dublina :tak: :-D :-D :-D

Kasiu u nas taka jesień jak piszesz tylko że nie złota jak w Polsce tylko zielona i bardzo obfita w deszcze i silne wiatry :-) . Podobno tak ma być do kwietnia później ma być ładniej (więcej słonka miej deszczu i wiatru) >temperatura tu jest taka jak u Was bo z tego co wiem to zimy w Polsce nie ma (ok 10 stopni u nas )

Kakaw tak mieszkam w takich domkach jak widac w tle . W lutym przeprowadzamy się jednak po zamiasto do domku z ogródkiem :-)

STOKROTKI ZOSIENKA PRZESWIETNA I ,LADNA TEZ WASZA OKOLICA.DOMEK Z OGRODKIEM POWIADASZ......SUPER.MY TEZ JAKOS NA CZASIE MAMY ZAMIR SIE PRZEPROWADZIC DO WIEKSZEGO DOMU.A CO ZA TYM IDZIE ....PRZERAZENIE ,BO NIE CIERPIE SIE PRZEPROWADZAC,STRASZNIE NIE CIERPIE,A Z ROKU NA ROK WSZYSTKICH GRATOW PRZYBYWA,BEDZIE CO NOSIC.:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Stokrotki fajnie, ze bedziecie miec troche wlasnej przestrzeni na swiezym powietrzu;-) A Zofka jest przeurocza w tej rozowej czapie:-)

Super STOKROTKI gratulacje nowego domku mi się też marzy jakiś domek gdzieś w bardziej cichym miejscu z dala od tramwaji,pociągów i samochodów.Niestety my to wszystko mamy za oknem hałas , hałas i jeszcze raz hałas.Narazie to tylko marzenia finanse nam nie pozwalają nad realizacją ich no chyba że wygramy w toto lotka.:)

reklama
Stokrotki a czemu taki krótki ten spacerek? padało? śliczne to twoje osiedle, a jak tam czyściutko i chyba spokojnie. A domku z ogródkiem też zazdrościmy.
Powiedz mi ile tam mniej więcej kosztuje wynajęcie domku? bo tak coraz częściej myślę o wyjeździe , mąż ma taki zawód że bez problemu znalazł by tam pracę, a przynajmniej bylibyśmy razem a nie tak jak teraz:tak:

Do góry