reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek spacerowy

reklama
No to siedzialy sobie dwie Anie z Mateuszkami na laweczkach na sloneczku :-D :-D :-D Jak tylko wrocilam z pracy, zlapalam Matisia pod jedna pache, wozek pod druga i smignelam do naszego kaczkowego parku. Mateusz spal cos ok. godzinki, a ja w tym czasie napawalam sie wiosna :-D :-D :-D CUDO!!

mi teraz strasznie brakuje spacerów z Marysią - zostaje tylko sobota a w niedzileę to chce sobie zawsze odpocząc..... albo sie gdzieś idzie. Ciesze się ze robi sie tak ciepło - to bedę mogla isć z nią jak wrócę z pracy!!!!

Ale wam dobrze. Ja wracam z drugiej zmiany o 17 a wtedy to Kuba już się szykuje do spania i ze spacerów tzw d....pa :baffled:

A u nas juz prawie wiosna...wczoraj bylismy sobie na miescie i juz widac full cabrioletow...:-)Slonko ladnie grzalo ze nie musialam juz brac spiworka do spacerowki...kupilam niuni fajna kurteczke(ZARA) na wiosne a sobie 2 koszule z krotkim rekawkiem i jedna z dlugim(H&M)...Jak tak ciepelko to az sie zyc chce...dzis tez wyruszamy na miasto tylko w inna strone...

Kurcze szkoda ze nie mam cabrioleta...:-(

Jak pierwszy raz przyjechalam do Adama a bylo to latem to wypozyczyl dla nas super auto-cabrio...Ale sie ucieszylam bo bardzo ten samochod mi sie podobal-a on oczywiscie o tym wiedzial...Byl czarny tak jak lubie,a wygladal tak: mobile.de - der Automarkt f�r Gebrauchtwagen und Neufahrzeuge - Finden oder Verkaufen Sie einfach und schnell ihr Auto - Mercedes-Benz�SLK 55 AMG Black Series Autom./Alu/Navi/Xenon,�Pkw,�

Pati chyba mamy podobny gust:-) marzy mi sie cabrio:tak: oczywiscie z automatyczna skrzynią bo jestem wygodnicka:-D ale jak narazie to chyba na zmiany sie nie zanosi i dalej bede jeżdzic moja ukochana beemesią czyli bmw i niestety nie cabrio, dom pochłania niestety wszystkie oszczednosci:wściekła/y:

reklama
Do góry