reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
moonik-one są dość tanie, więc kupię je po wypłacie listopadowej-więc dam znać co i jak. Bedę zamawiać przez internet i jeszcze poszukam może jakiś innych które pasują do duplo- tylko ja juz będe kupowała takie tematyczne. Zobaczymy, dam znać

Sara ale kolekcja ciuszków,super :tak:
Przetestowaliśmy już buty zimowe(u nas już zima:-p) ecco i sa rewelacyjne nieprzemakalne i cieplutkie i nawet jak Martyna w wózku była,nóżki miała ciepłe nie testowałam jeszcze bartków ciekawe czy on się sprawdzą

fajnie, że sprawdzają sie u Was ecco, ja właśnie w sobotę też zakupiłam i mam nadzieję, że też malutkiej będzie cieplutko, a Ty jaki model masz?

co kupic Julicie do 150 zl na koszt firmy?

Kwota nie powala,a ja mam klopot co jej kupic bo ona juz wszystko ma.

Moje typy to:

albo jakis zestaw lego duplo/little people-chociaz klocki szalu nie robia narazie
albo sanki,
albo...lepsiejszy termometr do ucha/czola bo ten co mamy jest dupiasty,robi bledy w pomiarze.

Nic innego mi do glowy nie wpada-na pewno odpadaja ubrania,buty,cos duzego bo nie ma miejsca tego chowac-doradzicie mi???

Potem wymyslaj na mikolajki,swieta,2 urodziny...

NIE MIAŁA BABA KŁOPOTU..:-D:-D:-D

moze laptop dzieciecy?

tylko wiekszosc jest 4-6 lat,to bez sensu.

znalazlam od lat 3 taki:

LAPTOP KUBUS PUCHATEK- PO POLSKU ! COBI 60630 (1277375667) - Aukcje internetowe Allegro

jeszcze tu jest jakis ale obawiam sie ze za trudny,one wszystkie sa raczej dla przedszkolakow:/

http://allegro.pl/edukacyjny-laptop-malego-odkrywcy-pl-vtech-super-i1277090221.html

to juz chyba ten wydaje sie byc prostzy akurat dla 2 latka:

http://allegro.pl/mw-mowiacy-laptop-fisher-j-polski-i1278873686.html

albo sanki z oparciem?:

http://allegro.pl/sanki-baby-star-z-oparciem-pchaczem-regulacja-wys-i1286262026.html

szkoda ze tylko do 150 zl bo w tej cenie nieladne te sanki jakies:/

albo jakas lalka z akcesoriami?

http://allegro.pl/agatka-z-misiem-rusza-buzia-mruga-nowy-model-049-i1281676470.html

ale to nudne troche

buuu nie wiem co:/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Saro Gosia ma laptopa u dziadków - kupili go dla wnuczka ale prezent się zdublował więc ten został u nich i Gosia już dawno się nim fajnie bawiła z dooobre pół roku temu - pstrykała sobie tak "na pałę" ale miała z tego mega frajdę.
A Michałowi dziadki kupili jak miał 3-4 lata.

a czemu na koszt firmy??

Saro ja bym kupiła Zośce klocki, ale ona lubi duplo i duzo się nimi bawi, jeżeli Julitka nie za bardzo przepada z klockami to może sanki, albo
1.ciastolina z nożykami, wycinarkami itp Niby na opakowaniu jest 3+ ale mniejsze dzieci się też super tym bawią, na początku trzeba kontrolować zeby nie zjadła. Jak byłam z Zocha u koleżanki jej synek ma, Zośka wsiąkła, lepiła, lepiła i lepiła muszę tez kupić.
2 Aquadoodle - magia malowania bez wycierania - Bobomarket.pl
3 kolejka
4 laufrad ale by musiał poczekać do wiosny chyba ze w domu młoda by ćwiczyła

reklama
O kurcze ale opcji zapodalyscie-a wiecie ze ja z tych niezdecydowanych?:-D
Teraz bede rozmyslac tydzien grrr

magdalenka-prezent od pracodawcy okoliznosciowy-z okazji urodzenia dziecka:tak:

Do góry