reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

midnight-
Ja używałam kremu na rozstępy Gerbera ok 30 zł a potem Ziaja ok 15zł i jeden i drugi godny polecenia bo nie mam ani jednego rozstępu :-)

Przewijak mam taki normalny...w sensie ze są ograniczniki po bokach ale nie ma zadnego zagłówka
:-)

reklama
Ostatnia edycja:
ja uzywałam ziajki a potem pharmaceris...ten drugi moim zdaniem duzo lepszy....ziajka jak dla mnie troche za tłusta-a rozstepów nie mam-tzn mam tam gdzie nie smarowałam, co raczej potwierdza skutecznosc kremu:-) i pharmaceris koiszutje jakies 30 zł chyba

przewijam mam zwykły-ograniczenia po bokach, bez tego za głowka-ale kupiłam najwiekszy zeby starczył na dłuzej-moj jest 80x50

dziewczyny, jaki krem przeciw rozstępom polecacie? niedrogi poproszę :tak:

i czy przewijak z zagłówkiem czy bez? jakie macie, jakie polecacie?

ja kupiłam fissan, jest bardzoi tłusty i ponoć b. dobry, ja niestety nie jestem osobą systematyczną, wiec używałam go bardzo żadko, ale dużo osób go poleca. Ja nic na brzuszki z rozstępów nie mam.
natomiast na piersi jednej mi się coś b rzydkiego zrobiło, bardzi ciemno brązowe pręgi, czy to są rozstępy?

odnośnie przewijaka to ja też mam taki zwykły tzn z prawej i z lewej strony ma ograniczniki. Z tego co wiem, to noworodki nie powinny leżeć z podniesioną głowką, przynajmniej na początku

kupiłyście przewijak odpowiedni do rozmiaru łóżeczka? Ja mam łóżeczko 120x60 i nie wiem na jaki rozmiar mam sie zdecydować.

Nie wiedziałam, że Ziajka jest tłusta... więc spróbuje kupić ten pharmaceris. To w aptece czy w makrecie też można dostać?

kupiłyście przewijak odpowiedni do rozmiaru łóżeczka? Ja mam łóżeczko 120x60 i nie wiem na jaki rozmiar mam sie zdecydować.

Nie wiedziałam, że Ziajka jest tłusta... więc spróbuje kupić ten pharmaceris. To w aptece czy w makrecie też można dostać?

ja w sklepie pytałam, któy jest dobry dla mojego łóżeczka i mi poradzili.
łóżeczko też mam 120 na 60, ale niestety w tej chwili nie mogęp odać Tobie wymiarów mojego przewijaka, ponieważ jest jeszcze głęboko schowany. Mam remont w mieszkaniu i rzeczy małej są popakowane głęboko.

Ziaja tłusta??? to chyba troche za duzo powiedziane...;-) dla mnie ma konsystencje normalnego balsamu....ale nie wiem...kto co lubi :tak:

Ja też używałam Phrmaceris i polecam:) ale ostatnio się skończył ów kremik i smaruję się olejkiem pielęgnującym Nivea. Rozstępów nie mam pomimo 18kg na plusie, a po tym olejku skóra taka mięciutka:-)

Ja też od wczoraj jakaś taka warcząca jestem...w sumie sama nie wiem o co mi chodzi
i potem mi głupio że z jakiś głupich powodów się kłócimy

reklama
Mi tez sie udzieliło "obwarczałam" całą rodzinkę a teraz siedze sama:wściekła/y:...może to objaw zblizającego sie porodu....zastanawiam się jaką będę ZOŁZĄ jak będe miala poporodowa wariacje hormonalną...aż się boję....chyba odizoluje sie od ludzi aż do porodu....:dry:

Nawet nie wiem o co chodzi...ale wszystko mnie denerwuje...:baffled:

Do góry