reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Aniolki sa swietne:-)
Tak,ta koszulo-body sa/jest rewelacyjne.
JA tez mam sporo takich "doroslych"ubranek dla mlodego,ale jak narazie on by sie w tym utopil:-D.
Niby pisze na metce 0-3m ale sa za duze,jeszcze troszke musza na niego poczekac

Atsonia - super ubranka!
Ja na razie dla Małej mam same najmniejsze rozmiary 56 i 62 - ale i wśród nich trochę "dorosłych" się znajdzie, np. jeansowa spódniczka z majtkami - boska!

No to teraz ja wstawię kilka zdjęć ubranek :-)

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    40,4 KB · Wyświetleń: 38
  • 2.jpg
    2.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 38
  • 3.jpg
    3.jpg
    43 KB · Wyświetleń: 32
  • 4.jpg
    4.jpg
    43 KB · Wyświetleń: 30
  • 5.jpg
    5.jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 33
  • 6.jpg
    6.jpg
    52,4 KB · Wyświetleń: 32
  • 7.jpg
    7.jpg
    44,8 KB · Wyświetleń: 35
  • 8.jpg
    8.jpg
    40,3 KB · Wyświetleń: 32
  • 9.jpg
    9.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 34
  • 10.jpg
    10.jpg
    50,9 KB · Wyświetleń: 37
Dziewczyny, śliczne te ciuszki dla Waszych pociech. Ja też bardzo lubię jak maluch jest ubrany jak dorosły. Swego czasu znalazłam tą stronkę córeczki Katie Holmes i Toma Cruisa. Oni swoją córeczkę ubierają na dorosło. Zawsze to jakaś inspiracja, W przypadku chłopca nie znam żadnej stronki :)

a tu link:

Suri Cruise Fashion Blog

Swego czasu znalazłam tą stronkę córeczki Katie Holmes i Toma Cruisa. Oni swoją córeczkę ubierają na dorosło. Zawsze to jakaś inspiracja, W przypadku chłopca nie znam żadnej stronki :)
a tu link:
Suri Cruise Fashion Blog

O kurcze, ale stronka. Czasami to współczuje takim dzieciom. Ale ubrana jest rzeczywiscie ładnie. Ja tez lubie moja Julke w takie "dorosle" ciuszki ubierac, ale na codzien srtawiam na wygode.

sliczne ciuszki...

własnie zajrzałam do pudeł w których mam ciuszki od 3 mc do 6 mc-i z ulgą stwierdziłam ze nie ma tam prawnie nic pastelowego....za to niezwykle ucieszyly mnie rzeczy o ktorych juz zapomniałam ze je mam! sliczne koszulki w kratke, dzinsiki, sweterki w paski, dresiki...cudaczne...jak bede miała chwile postrzelam fotki...

Śliczne te ciuszki, chyba wszystkie mamy podobny gust, ja tez nie lubie takiego "przesładzania" dzieci, najfajniej to wlasnie wygladaja w takich doroslych ciuszkach- jednoczesnie porzadnie i "z jajem":tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Caro wozeczek przepiekny-b.elegancki i ze smakiem.Jestm naprawde pod wrazeniem taki piekny!
Ewelcia Juli tez sie topi w ubrankach z oznaczeniem "0-3m":-DJedynie niektore rozmiary 56 sa dobre.
Kochane przyszedl dzis lezaczek bujaczek i jestem przeszczesliwa bo jest on zdecydowanie powyzej tego co sie spodziewalam.Nie tylko przez przypadek jest prawie w kolorach wozka (wyglada prawie jak komplet z wozkiem),ma bardzo duza ilosc pozycji (tyle ile kol na zebatce:-)) od calkiem lezacej do calkiem siedzacej a do palaka-raczki juz obmyslilam jakie zabawki przyczepic.Nastrzelam fot zarowno lezaczka jak i doroslych ubranek Juli jak wrocimy ze spacerku bo o 13 ruszam az do 14.30-piekne dzis slonce w Lodzi!:tak:
PS.Suri jest sliczna chociaz pozowanie do tak licznych sesji zdjeciowych musi byc mezace
;-)
PPS.Ubranka waszych dzieci sa sliczne!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dziewczyny, jaki krem przeciw rozstępom polecacie? niedrogi poproszę :tak:

i czy przewijak z zagłówkiem czy bez? jakie macie, jakie polecacie?

Do góry