reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Midnight - polecam fissan,okolo 30 zl ale jest dosc tlusty.Mnie to np odpowiada bo jednoczesnie masaz pupy,ud,bioder i brzucha sobie w ciazy robilam-zero rozstepow.
Przewijak standardwoy do lozeczka 120 * 60 to 50*70 tak jak dziewczyny napisaly.Bralabym ten bez zaglowka zdecydowanie-na dluzej starczy i zdrowsze dla kregoslupa.

Zaraz ruszam tu z doroslymi/mlodzeizowymi ubrankami Julity i lezaczkiem bujaczkiem:-D

reklama
dorosle/mlodziezowe ubranka Julity:

fota 1 - sztruksowe i dzinsowe sukieneczki
fota 2 - stroje sportowe (spodnie dresowe, t-shirty,bluzy z kapturem)
fota 3 - pikowana kamizelka, welniana spodniczka
fota 4 - polarowa i jeansowa kurteczka, kozuszek
fota 5 - bolerko, dzianinowy plaszczyk (dzielo mojej mamy)
fota 6 - sweterki,polar,bluzy z nadrukami

To wszystko jest min.rozmiar 56 a max. 74 - za duze jeszcze:-D

Atsonia - kamizelka fajna ale chyba srednio wygodna:-D Tak naprawde bobasom pewnie najwygodniej jest w bawelnianych spiochach i pajacykach no ale inne ciuszki sa z kolei takie fajowe...;-)

Co do lezaczka bujaczka-okazal sie sporo wiekszy niz sobie wyobrazalam,mysle ze na rok starczy jak nic,moze dluzej.Julita zajmuje w kazdym razie ledwo 3/4 wyprostowana dlugosci lezaczka.On tak naprawde jest taki zwykly (bez wibracji masujacych i innych bajerow) ale jakos strasznie mnie zauroczyl,sama nie wiem czym ale jak przyszedl dzis to cieszylam sie jak dziecko.Buja sie doskonale,ma duza ilosc pozycji plecow (przedstawilam 3 ) i przez przypadek ma prawie kolory wozka wiec wyglada z nim jak komplet:tak:A zabawki przepielam z maty edukacyjnej bo sa odczepiane.

reklama
Sara mam pytanko:rofl2:
gdzie zakupiłaś ten leżaczek i ile kosztował bo mnie się tez bardzo podoba i coś w tym stylu chciałam kupić:rofl2:
pozdrawiam

Do góry