reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

sara-nie ma co sie denerwowac...ja nie do konca rozumiałam o co ci chodzi a teraz juz wiem...widziałam nawet takie wozki na zywo i powiem ci ze wygladały fajnie i solidnie...co prawda nie mam przekonania do nich ale skoro sa produkowane i w sprzedazy to znaczy ze sa mamy którym takie wozeczki odpowiadaja.

kazdy musi dostsowac wybór nie tylko wozka ale i wszysktieogo do swojego gusty, potrzeb swoich i malucha, budzetu i wielu innych czynników...tak juz jest

reklama
Modroklejka zakupy fajne.
Moja kolezanka tez kupowala wszystko co zobaczyla bo swterszila ze maluch pierwszy i wszystko musi miec od razu...
Tak wiec sterylizatora wgole nie uzywa-dobry jest jak ma sie blizniakow np.....
Te buteleczki sa super tylko ja bym chciala jedna wieksza a druga mniejsza-kwestia upodobania(jedna na kaszke druga na picie)
Podgrzewacz-tez fajna rzecz,ale mozna sie obejsc bez tego.

Teraz ona ma 5miesiecznego synak i mi probuje to wcisnac(sprzedac a ja nie chce)

Madzik nie o to mi chodzi ze jak tanie to zle.Ja sama przyznam szczerze ze nie mam funduszy i chceilibysmy wozeczek do max 1000 zl.Tylko siedze i sie zastanawiam jak to jest mozliwe ze w komisie uzywane modele koszyuja wiecej niz te nowe na allegro.Widocznie sa lepszych producentow albo...wlascicielka komisu sobie nabija w kieszen.Bede wiec musiala dopytac jakie modele ona konretnie oferuje.Dziewczyny musze zejsc z kompa,maz wrocil z pracy bo nie maja pradu i chce programowac:-(

u kazdego sprawdzi sie cos innego-ja kupiłam to bo widze ze bratówka cały czas uzywa-nie karmiła małego piersią i gdyby miała te butelki 5 razy dziennie gotowac to by cholery dostała...

a buteleczki mam dwie 150ml i dwie 260 ml-były gratis do sterylizatora-beda dobre jak mały skonczy 2 mc

widzę że zrobiło sie gorąco, dlatego nie lubie pisac na wątkach co kupię a czego nie ..już się wyleczyłam z tych opisów..... zauważyłam ze niepotrzebnie można kogoś urazić, każda z nas ma inne podejście, inny gust i inne możliwości finansowe.....a przede wszystkim inne potrzeby
na szczęście na rynku jest duży wybór i kazdy znajdzie coś dla siebie....

ja początkowo za namową koleżanki chciałam całkowicie zrezygnować z gondoli tylko nosidełko i spacerówka na szczęście moja mama wybiła mi to z głowy(wygoda dziecka)

Laila masz racje temperatura podskoczyla......
Czytalam wczesniej co pisaly ale wolalam sie nie udzielac.
kazdy ma swoj gust,zasobnosc finansowa i kupuje to co mu sie podob,ale w sumie wadami i zaletami mozna sie podzielic ale ze spokojem......

Laila masz racje temperatura podskoczyla......
Czytalam wczesniej co pisaly ale wolalam sie nie udzielac.
kazdy ma swoj gust,zasobnosc finansowa i kupuje to co mu sie podob,ale w sumie wadami i zaletami mozna sie podzielic ale ze spokojem......

to co dla ciebie jest wadą dla kogoś innego bedzie zaletą a tu nie ma wyrażania opinii tylko krytyka.....

modroklejka tez chciałam cały sprzęt z Tommy Tippy ale mama juz mi kupiła z Nuk-a mam nadzieje że tez zdadzą egzamin mam butelki, smoczki i sterylizator i zastanawiam się nad laktatorem czy kupować ... :eek:

reklama
Do góry