reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Ja tylko na chwilke.Poszlam na spacerek z fretka :-) i mi przeszlo,tzn lekka zlosc.Teraz jak czytam swoje posty to raczej 2 raz bym tak nie napisala,musialam byc rano w bojowym nastroju.Z gory przepraszam jesli kogos urazilam a wateczek wozkowy odwiedze dopiero jak kupie swoj wozek.Wozeczek moze byc krytykowany-wklejajac fotki czegokolwiek (ubranek,wozkow) trzeba sie liczyc z krytyka.Zabolala mnie tylko aluzja ze cos celowo nie jest dla dobra dziecka (jakos wzielam to pod siebie) a to nieprawda.W kazdym razie juz mi przeszlo i jestem nastawiona pokojowo.:tak:Forum jest od polepszania humoru,przynajmniej na mnie tak dziala i to mnie cieszy (poza dzisiejszym rankiem hehe).

kaczuszka,ciuszki male cudenka.Cena az nie do wiary.Ja za swoje dalam 200 zl i mimo ze wychodzilo 5 zl za sztuke to i tak uwazam ze daloby rade wynalezc taniej,ale tak sie jakos pospieszylam ;-)

o matko a ja faktycznie tylko tak wyraziłam opinie, nie chciałam tez nikogo krytykowac. Tylko czasem faktycznie to co drogie nie jest wcale takie super.

Zgadza sie też to ze kazdy z nas musi dopasowac wózek do swoich warunków, czy mieszka w domu czy w bloku, czy miasto czy wieś, no i przede wszystkim zasoby pieniezne.. a kwestia czy gondola czy nie, czy 3 czy 4 kółka, to już wybór rodzica i patrzenie bardziej wiadomo na siebie. Bo wybieramy to co nam odpowiada:tak:

Powiem wam że 8 lat temu jak urodziłam synka to nawet nie wiedziałam co to gondola były wózki głębokie i spacerówki,ja osobiscie miałam spacerówkę z wsadem czyli nosidłem i byłam zadowolona a zresztą wiekszosć mam miało własnie takie wózki i dużo ma do dzis teraz tylko zrobił się szał na gondolki które po leci możemy spokojnie schować bo i tak się nie przydadzą.

o dziweczyny...nie ma co sobie cisnienia podnosic...i nie ma rezygnowac z pisania o tym czy o tamtym...to ze ktos skrytykuje czy wyrazi inne zdanie-coz-ile ludzi tyle opinii...ja tam lubie przeczytac co kto mysli o moich wyborach bo to albo mnie w nich utwierdza albo daje mi do myslenia czy naprawde sa to dobre wybory- i nie biore krtyki do siebie-po prostu ktos inny moze zauwazyc wady których ja nie widze...lub zalety

kaczuszka-ja tez sie zastanwiałam nad nukiem...ale postawiłam na TT ze wzgledu na to ze sa stosunkowo niewielkie przez to ze sa szerokie- i mam wrazenie ze przez to beda sie wygodnie trzymac...nie wiem czemu-bo to zaden argument, ale tak jakos mi sie poza tym spodobały

A ja bardzo lubię czytać co piszecie o różnych swoich wyborach i b. dużo się uczę - np sądziłam, że KAŻDY wózek ma gondolę a potem gdy szkrab podrośnie to można go przełożyć na spacerówkę. W tej chwili nie mam pojęcia jaki kupić wózek, wiem tylko, że na czterech kołach, bo potrójne mi się po prostu nie podobają, i raczej kółka większe pompowane. Ale prócz tego to nie wiem nic. A i jeszcze to, że na pewno nie mogę sobie pozwolić na wózek powyżej 1300zł. A najlepiej jak bym się zmieściła do tysiąca, tylko jeszcze nie wiem, czy takie w ogóle istnieją;-)
Tak że wg mnie takie wątki są potrzebne i pomocne tylko musimy pamiętać, że każda z nas ma dobrą wolę, swój własny gust, osobiste doświadczenia i inne potrzeby.

reklama
Do góry