reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
mąż się bardzo cieszył licytowała razem ze mną
niestety nasze ciuszki jeszcze nie wróciły, a nie wiem w jakim stanie wrócą jeśli to nastąpi bo jednak po moim synu jeszcze 4 dzieciaczki je nosiły, a więc może być kiepsko ( i niestety mama 2 chłopców, którzy je używali okazała się wielką fleją)
wiem że na pewno już nie będę pożyczała ciuszków, chyba wolę sprzedać je potem na allegro i mieć na nowe bo niestety jak patrzę na ciuszki z których nadal korzystają ci chłopcy to płakać mi się chce, a jak wracały to w takim stanie że najpierw pranie a potem co do schowania, ale i tak większość do wyrzucenia bo plamy stare od jedzenia:no: ah już nie będę obgadywać, ale dostałam nauczkę, a mój mąż zakazał mi pożyczać im ciuszki, bo jednak jak mój Mikuś po nich ma nosić ciuszki, na które tracę ja kasę i wyglądać jak siódme dziecko stróża - to ja dziękuję

to taki monolog na ostrzeżenie

Kaczuszka świetne te Twoje ciuszki. Aż się napaliłam, że ja też bym już chciała zacząć kupować. I tak sobie myślę, i Tomek też się zgodził, że jak przyjdzie nasz czas na zakupy to też będziemy szukali czegoś używanego na allegro. Bo widzę po Was, że można naprawdę świetne okazje dorwać. !! :-)

mierzyłam te butelki i w najszeresym miejscu maja ok 9 cm

kaczuszka-ogladałam tą aukcje! sliczne ciuszki-sama sie zastanawiałam

Kaczuszka cuuudo!!!Ubranka przepeikne,bedziesz miec malego modnego ksiecia w lozeczku:tak: Podobaja mi sie szalenie bo sa kolorowe (nie takie mdle pastele),maja nowoczesne wzory (koszulki nadrukami, jeansowe ubranka)-boskie!Ja juz pisalam w swoich postach jakis zas temu ale bardziej podobaja mi sie ubranka dla...chlopcow.Pamietacie tak sie cieszylam na te sukieneczki,kokardeczki,dopoki nie weszlam do sklepow z odzieza dla dzieci i dopoki nie obukalam zestawow dla dziewczynek-80% rozowosci i to takich mdlych prawie bialych.Sama musialam dlugo szukac na allegro zestawow ktore beda kolorowe,wesole i nie maja za duzo rozu!Nawet licytowalam 1 zestaw unisex,bo te typowo dziewczynkowo jakos mi niezbyt podchodza-fasony fajne ale te kolorki...
PS.Na aukcjach faktycznie mozna sie "spotkac", ja spotkalam sie na aukcji bodziakow z Bansikxd :)))

Modroklejka - dzięki za link, rzeczywiście fajny i cena też by mi odpowiadała. Ale ostatecznie zdecyduję i kupię wózek dopiero po nowym roku.

Kaczuszka naprawde sliczne ubranka:-)
ja tez juz wiem ze nie wrto pozyczac,sama sie o tym przekonalam i ja sama od nikogo nic nie pozyczam,wole kupic nowe lub uzywane ale zeby bylo moje...

reklama
Poszlam dzis na wozki i ot co, z czym wrocilam? Nie moglam sie powstrzymac:rolleyes:...

Załączniki

• DSC00007.jpg
    DSC00007.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 51
Do góry