reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
muszę się chrzestnej zapytać, bo ona pracuje w Berlinie to może by mi kupiła, ale jeszcze będę w Galaxy(bo chyba tylko tak jest H&M?) w środę za tydzień to lookne czy coś mają nowego, nie dość, że towaru mało to jeszcze burdel tam jest :/ poza tym przez Krajnik to musiałabym się przez wszystkie wiochy okoliczne tłuc :/

Ostatnia edycja:
Widzialyscie to
FISHER PRICE Krzesełko do karmienia ZEN + GLS 24h (1049835899) - Aukcje internetowe Allegro
musialo by mi niezle na glowe pasc zeby tyle dac za krzeselko....

znalazlam tez ta nakladke ktora licytowalam kiedys....ktos kupil i chce ja sprzedac chyba jednak przeszkadza to pekniecie z tylu
Krzesełko do karmienia Keter K & D (1065014712) - Aukcje internetowe Allegro

i ten sam sprzedawca ma takie samo do sprzedania tylko ze drozej i nie ma zdjecia z tylu czyzby bylo to samo:confused::eek:
Krzesełko do karmienia Keter K & D (1065019560) - Aukcje internetowe Allegro

ewelcia nie wiem czy pamiętasz że my mamy taką nakładkę na krzesło - innej firmy i bez blatu, mi się bardzo sprawdziła, bo krzesełko do karmienia rozmontowaliśmy już na osobno stolik i krzesło, a do tej nakładki sadzam młodego jak chcę żeby posiedział z nami przy stole ;-)

Isku czy na kazde krzeslo da sie taka nakladke zamontowac??/
Pamietam ze Wy ja macie :tak:
ja nadal poszukuje;-)

EDIT:
Wlasnie kupilam )
Zrobilam zwykly przelew z mojego konta na konto sprzedajacego .
z Payu nie ma odzewu od poniedzialku :(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry