reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Witam ponownie,przepraszam,że po raz drugi:sorry: ale przez to że chciałam iść komuś na rękę,zakończyłam aukcję przed czasem i straciłam "potencjalnych klientów",teraz ta osoba mówi,że nie kupi poza Allegro bo nie ma zaufania.Super!Tylko dzięki niej moje dziecko nie dostanie na Mikołaja teraz nic:-(
A więc jeśli nie macie jeszcze takowego sprzętu to zapraszam:
Mata edukacyjna Fisher Price Tańczące zwierzęta (497666286) - Aukcje internetowe Allegro
Karuzelka z projektorem Fisher Price 'Panda' (497673684) - Aukcje internetowe Allegro

tanu a w jakim wieku masz synka?
Kube woze juz na samym siedzisku pod pupa a ma 123 i 28 kg moze jeszcze powinien byc w fotelu hmmm:szok:

moj wazy kolo 20 kiloskow okolo 100cm wzrostu ma wiekowo 2 lata 9 miesiecy, ale jszcze woze go w foteliku....ostatnio zastanawialam sie wlasnie od kiedy to siedzisko samo....

cześć TRUDnA;-) kuba ma troche ponad 100 cm i wazy 18 kg...i ma troszke nonad 3 lata....Twoj Kuba troszke starszy:)

Ostatnia edycja:
jakos tak te siedziska do mnie nie przemawiaja.....tzn juz u starszych jak najbardziej...ale poki co chyba jeszcze za wczesnie.....Kuba nie jezdzi az tak duzo..ale jesli juz to w dlugie trasy.....wiec hcyba fotelik wygodnieszy...no i bezpieczniejszy

reklama
Do góry