reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Modroklejka nie wiem dokladnie jaki model byl tego wozka ale to byl z Graco,tak naprawde jak weszlismy do tego sklepu to jedna alejka wozki a druga lozeczka, reszte sklepu to z zabawkami(taka duuuuuza hala)ogladalam kilka,i tez jest z Silver Cross i jeszcze z jakiej tam firmy.
Ten z Graco byl bardzo podobny do tego
CLEO wózki dziecięce głębokie -spacerowe GRACO (500991130) - Aukcje internetowe Allegro
I jak dla mnie super sie prowadzi.

A z Silver Crossa byl bez nosidla(tego wkladu) tylko sama spacerowka ktora rozklada sie do konca,tez fajny.Miala taki dosc gruby ochraniacz na nogi i dodatkowo drugi cienki.

a jesli chodzi o oparcie oby dwie mialy bardzo sztywne.

Ostatnia edycja:
reklama
powanie?

a wydawał sie taki fajny! widzielismy go raz na zywo z dzidziusiem w srodku i tak nam sie spodobał...dupa jas:zawstydzona/y:
No powaznie!!!!
I dlatego ona chce go sprzedac a malemu kupic taka normalna zwykla spacerowke.Ta druga kolezanka co ma 5miesiecznego szkraba tez ma taka sama i tez chce juz to wszystko sprzedac i oczywiscie obydwie myslaly ze jak ja jestem w ciazy to od ktorejs z nich odkupie.
Faktycznie te wozki nie zle wygladaja,ale przypacz sie ze one nie maja takiej podstawki na nozki tylko taki bajer pol okragly,ja wole kupic wozek jeden a praktyczny i wygodny dla malenstwa.

ja odciagalam w roznych sytuacjach...pamietam (z czego sie teraz troche smieje) , ze na poczatku bardzo nie lubilam karmienia i tego uczucia i jakos laktatorem mi szlo szybciej...chcialam tez kontrolowac w pewnym momecie ile kuba zjada bo wydawalo mi sie ze jest wiecznie glodny...pozniej uzywalam laktatora jak mialam nawal i syn np spal a ja czulam ze mi zaraz piersi eksploduja to sobie wtedy tak tylko troszke dla ulgi odciagalam....no i zdazylo mi sie tez kilka razy gdzies w miejscach publicznych odciagac...jak musialam gdzies jechac cos zalatwic bez dziecka ...raz nawet w przymierzalni odciagalam w sklepie:) a no i na poczatku w szpitalu jak mialam plaskie brodawki i maly nie umial ssac to troche laktator mi pomogl..jemu tez:)

Tanu pierwszy raz slysze zeby jakas mamuska w miejscach publicznych uzywala laktatora,no ale w sumie jak nie bylo wyjscia to czemu nie??!!kazda pora i miejsce jest dobre.

Zapomnialam napisac ze dotarla paczka z allegro z posciela i wypelnieniem ale do PL a do mnie dotrze po swietach,meza siostra otworzyla i mowila ze jest super:-)juz nie moge sie doczekac kiedy to zobacze.

reklama
Do góry