reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

na odparzenia maka ziemniaczana jest najlepsza :-)
my tez czasem tylko smarujemy pupe jak gdzies jedziemy dalej krem nivea sie sprawdza super....
kwas borny nie mozna stosowac u dzieci do 3 roku zycia....

reklama
Kitki, daj znać jak paczuszka przyjdzie :tak: Ja zaraziłam swoją siostrę i tez coś licytuje dla swojej 9 cio latki :-D

modroklejka
, wózki wybrane przez Was ponoc nie do zdracia ale zupełnie nie mój typ, zresztą M by mi na nie złotówki nie dał :-D

szwagier chcial mi zostawic teraz swojego maclarena bo musza kupic teraz inny dla dwojki maluchow juz.... nie chcialam bo dla mnie to on brzydal i niewygodny wg mnie dla takiego maluszka 2 latka dopierobym w niego zaladowala ;-) na nasze polskie drogi sie nie nadaje...oni w Anglii go na maxa ekplatuja i wyglada jak nowy u nas by tak ladnie nie wygladal haha...

moje coneco solar jest zwrotniejsze i wygodniejsze....pomijajac juz fakt desingu......

Myfa ten kwas borny to nie mój wymysł tylko pediatry... Każda z nas chyba ufa swojemu lekarzowi, co?

karolka wiem , ze to wymysl pediatry...kazdy co innego mowi ja mam takiego, ze wmowil mi ze mlody ma skaze bialkowa a jak sie okazuje mial lojotokowe zapalenie skory .... znalazlam teraz dobrego lekarza i u niego bede robic male bilansiki rozwojowe bo niestety mieszka w Radomiu :-(
co do zaufania to kolezanka pracujaca w Instytucie Matki i Dziecka powiedzial mi ze na lekarzy trzeba uwazac.... sa dobrzy i tacy ze szkoda slow.....

myfa, no ja właśnie tez nie wiem co w tym maclarenie jest że ludzie tak go kupują?? :-D Nawet w najsuperaśniejszej wersji kolorostycznej on jest poprostu brzydki :-) jak dla mnie oczywiście.

Wiem Myfa, nie ufam mu bezgranicznie... Gdyby ten krem jakiekolwiek podrażnienie powodował to bym go nie stosowała, ale jest b. dobry.

A co do spacerówki to jestem totalnie zielona w tym temacie:baffled: Na razie się nie zastanawiałam.

karolka a te pampersy w realu to od kiedy promocja?

ja zmienilam decyzje i drogiego wozka niebede kupowac.....moj posklejany coceco narazie super sie sparwuje az jestem w szoku bo napoczatku nie bylam bardziej sceptyczna w tym temacie...

Myfa przepraszam wprowadziłam Cię w błąd. Ta promocja była do wczoraj:baffled:

Ale od jutra jest w rossmanie do 2 paczek jumbo dodają gratis pieska z Fisher Price'a (a paczka 49zł)

reklama
Do góry