reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Co do linczu to ostatnio dość często tu się to zdarza jak ktos ma odmienne zdanie ale super ze możemy sobie pogadać,chociaz ja to specjalistką wózkową nie jestem :rofl2:
No tak jak masz kiepski teren to musowo duże najlepiej pompowane koła :tak:

reklama
krlnk-ja tez bym chciala nastepny wozek (odmienic sobie) na LEKKI dlatego rozumiem doskonale ze czujesz potrzebe zmian-bo ja tez.I koniecznie obejrz na zywo przed zakupem.
Ivaz-zgadzam sie,nie ma wozka idealnego dlatego...wygodnie jest miec dwa.Tez uwazam ze jeden wozek super sprawdza sie w terenie czy sniegu a drugi leki na zakupy czy wypad jakis.:tak:

Podzdiwiam ze macie juz swoje wozkowe typy takie na 100% upatrzone,ja niestety ciagle nie moge sie zdecydowac.

Wiesz Saro już na przyszły rok o tej porze to nasze dzieciaki będą już dobrze śmigać na własnych nogach, myslę ze zimą 2010/2011 to już chyba wystarczy jeden ten mniejszy, ale to się zobaczy za rok, jak na razie mam dwa, bo nie wyobrażam sobie zostac z wózkiem typu parasolka na małych piankowych kółeczkach przez zimę z niechodzącym jeszcze dzieckiem.
Krlnk ja Ci mogę polecic z czystym simieniem jane slaloma, nie dość ze duży, dobrze amortyzowany na duzych pompowanych kołach,ma dwa zawieszenia twarde i miękkie, to jeszcze do tego lekki, waży zaledwie ponad 8kg. jedyną wadą jest cena ale polecam kupno uzywanego, mi się udało kupic na allegro za 450 zł i nie wymieniłabym tego wózka na żaden inny, wózek płynie, nawet jadąc po bruku. Sorki, że tak zachwalam, ale wózek jest naprawdę ekstra
A w tym twoim casualplay'u nie da się tych kółek zablkować? Ja miałam 4 wóżki z obracami kółkami i we wszystkich modelach można te obrotowe kółka zablokować

Ivaz pisałam ze sie da :) ale wole mezowi o tym nie przypominać bo zaraz będzie no to sie wstrzymać itd :p - on jest tym rozsądniejszym - bynajmniej w sprawach zakupow dla Ju bo ja bym sobie mogła nic a jej wszystko :p :p - ale powiem wam ze zraziłam sie do tego
a te wózki Jane w ogóle dobrą opinią sie cieszą :)
o tako to tyle sie naczytałam ze największą wadą jest WAGA :) )
aa i na przyszły rok sie wózek przyda :) bo wydaje mi sie ze na krótkie spacerki to ok małe nózki dadzą rade ale na dłużej?? własnie my mieszkamy po za miastem, są plusy i minuty - minusy - zero miejsca do spacerów - ew droga lokalna - długa prosta i bezprzystankowa - bo ani ławeczki ani nic - chyba ze sobie kupie takie krzesełko jak do wędkowania :p albo tak samo długa droga na wieś przy któej ani chodnika a kierowcy ....... nie myślą o czymś takim ze moze sie ktoś pojawić na tej drodze oprócz nich - zeby jechać gdzieś dalej do miasta jakiś park czy coś ( o wiele bezpieczniej!!) to już jest większa wyprawa w naszym wypadku - bo na godzinke siłą rzeczy nie wyskoczymy :) a jednak wole dziecko pchać w wózku niz zmęczone nieść :) :) dlatego bym chciała konkretny wózek duży wygodny i MUSOWO rozkładany na płasko - z tym tako sie tylko boje zeby sie do bagażnika zmieścił :/

Ivaz ale normalnie powiem Ci ze mi sie 3 kołowce nie podobają :p zwyczajnie w świecie - mimo ze podobno sie rewelacyjnie prowadzą itd to chyba jestem w tej kwestii tradycjonalistką ;P i chce 4 kołowca :) :)

Wiecie co myślalam jeszcze nad coneco traper - ale widzialam na żywo i na zdjęciach na necie dużo fajniej wygląda - tak to mi sie jakiś ciasny wydaje - no i po 2 czytałam ze mało trawałe są :/ a pozatym ma SKRĘTNE KÓŁKA i to jeszcze mniejsze od tych co teraz mam :p

reklama
krlnk-juz odpowiadam,wyjmowalam ciasto z piekarnika wlasnie:-DMam wozek tako-kiddy.Jak go kupowalam sprzedawca powiedzial ze to jest model z 2007 roku,wiec pewnie na allegro sie go nie znajdzie,ale widze dosc podobny:
efik1 - WÓZEK TAKO KIDDY - wys. GRATIS - NOWOSĆ! (749593501) - Aukcje internetowe Allegro
Moj sie rozni wygladem,ale tak to ogolnie identyczny.Jedyna wada to wlasnie WAGA i dlatego marzy mi sie lekka spacerowka.tez co do designu mam zastrzezenia-po prostu teraz marzy mi sie takie "cos innego",nie wiem jak to wyjasnic:-D

Do góry