reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

sandałki... jak tak patrzę na pogodę to wzięłabym troszkę większe, bo prędko ich nie założy, z miesiąc jeszcze na pewno poczekają, a nóżka zawsze odrobinkę urośnie więc chyba większe mogłyby być tym bardziej, że jak się chodzi to nóżka idzie do przodu, więc nie powinno być widać jak będą ciut za duże ;]

te trampki co pokazywałam z Adidasa są jeszcze trochę za duże a to rozmiar 22, a z Nike ma adidaski rozmiar 22,5 i są dobre :D ale nóżkę to ma tak ok 12,5-13cm, nie ma go teraz w domu to nie mogę zmierzyć i buty z Korneckiego mamy rozm. 21

a Ivaz jakiejś konkretnej firmy kupujesz sandałki? bo ja chciałabym jakieś dobre, żeby nóżka mu się nie pociła i żeby wygodne przede wszystkim były, chyba muszę jechać do ecco albo do clarksa, ale ja jeszcze poczekam z sandałkami trochę, mam czas :)

Ostatnia edycja:
reklama
Agnesiaa ja jak bede kupowała sandałki to na pewno jakieś porządne, bo o ile na ciuchach Zochy mogę zaoszczędzic to na butach nie warto, pewnie wybiorę ecco juz mam upatrzone, prawdopodobnie kupie te ECCO / SANDAŁKI R.20 / KOLEKCJA 2010 (1024624264) - Aukcje internetowe Allegro
z tymze podobno na przełomie maja i czerwca w ecco ma bys wyprzedaz 30% więc poczekam
Wiecie a mi się wydaję ze mojej Zosi ta nóżka wolno rosnie, jak jej kupowałam pierwsze buciki wtedy jak zaczęła chodzić to było w styczniu to miała stópkę 12 cm teraz ma 12,5 cm, te pierwsze buciki cały czas sa dla niej przyduze. W styczniu kupiłam jej taez takie szmaciaczki befado na rozm 19, mamy maj a dla niej cały czas te buciki sa dobre.
Kupiłam jej tez w clarksie trzewiczki 21 z wyprzedazy za 60 zł, ale gdzie tam moze do jesieni jej noga do nich urośnie bo na razie to sa duzo za duże

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kubie też za szybko ta noga nie rośnie, bo w grudniu kupiliśmy mu adidaski z nike tak o ok. 1cm większe, bo wtedy jeszcze nie chodził sam a one nadal są dobre i będą jeszcze długo dobre tak patrząc na to ile ma w nich miejsca jeszcze, od grudnia przybyło mu może 0,5cm
a skoro ma być w ecco -30% to trzeba pilnować ;p chętnie skorzystam :D śliczne są srebrne sandałki, ja chętnie kupiłabym siwe ;]

Ostatnia edycja:
Nie, nie zajmuje dużo miejsca, jest mniejsza od odkrywczego domku, Ada sama ją sobie przytargała do salonu znajomych :-D

reklama
Do góry