reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Ivaz faktycznie kolorki śliczne ma wózeczek :tak:
Marlena mam nadzieje ze się ucieszy do tego jeszcze dostanie odkrywczy domek,a wszystkie zabawki takie na które jest już za duża zabieram dl Pl i na sprzedaż:-p

dziewczyny własnie dzwoniła do mnie tesciowa, ze Zoska nie schodzi z wózka, tak jej sie podoba, zjadła w nim sniadanie,na kolanach trzyma miski i kaze się wozić , siedzi w nim od godziny, może w końcu trafiłam w jej gust wózkowy

Ivaz hahaha, ale jej dogodziłaś wózkiem za 90 zł :-D:-D:-D:-D:-D
trzeba było od razu taki brać, u was nie sprawdziło, się powiedzenie do 3 razy sztuk - u was sztuk musiało byc widocznie 4 :-D:-D:-D:-D

ivaz ale się uśmiałam z Zosi :-)
maniulka świetne zabawki, ta rybka z klockami - kształtami jest extra, moja siostra ma taką :tak:

reklama
Wczoraj zaliczylismy pierwszy spacerek nowym wózkiem i az trudno uwierzyc Zoska cały spacer w nim przesiedziała i nawet usnęła, musze przyznac ze wózek jest świetny, bardzo wygodny, lekko sie prowadzi, zwrotny, młodej dobrze sie w nim siedzi bo on jest bardziej taki krzesełkowy, oparcie ma w pionie, nóżki sobie kładzie na ten gumowy podnóżek i sobie siedzi. Chyba ta pozycja jej bardziej odpowiada, tj woli jak ma nóżki spuszczone niz jak jej leżą. Tesciówka tez zadowolona bo wózeczek jest jak piórka i bez problemu wniesie wózek i Zoskę na 2 piętro.

Do góry