reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
my rowniez mamy kilka par butkow befado-po domu i do zlobka.sa calkiem ok jak na bambosze:-D
ivaz-masz racje.zakupoholizm to ciezka choroba.Julita ma tyle ciuchow letnich ze tez w w ielu sukienkach byla albo 1 raz albo wcale.A teraz ciezko zepchnac te ciuchy bo jesien idzie.Juz bede rozsadniejsza na przyszlosc.Mysle ze powrot do pracy skutecznie mnie z zakupoholizmu wyleczy.Moja kolezanka ktora wrocila w maju i tez dziecko ma w zlobku mowi ze na smsy odpisuje tylko na kiblu bo tylko wtedy ma na to czas a zaden film zaczynajacy sie po godz 20 nie da rady obejrzec do konca bo zasypia ze zmeczenia przed tv.Boje sie tego,bo ja spioch jestem a tu 6 rano wstawac trzeba bedzie.

:-) Sara, dokłądnie tak to bedzie jak mowi kolezanka, wszystko w biegu, filmu tez nigdy do konca nie obejrze bo zawsze usne a na smsy czasem odp dopiero po 2 dniach bo normalnie nie wiem w co rece wlozyc. O spaniu to juz nie mowie, ale glowa do góry sa tez fajne sprawy, jestes wsród ludzi, inne tematy a nie tylko o dzieciach, no i w pracy odpoczywam od Nadii, serio:tak: Ivaz sie pewnie ze mna zgodzi, prawda:-)

Eve- sliczne ubranka, ja wlasnie poluje na taki sam kombinezon ale one wlasnie po 150 zazwyczaj chodza na allegro. Mówicie ze 98/104 za duzy? Ale boje sie ze 86/92 bedzie za mały, wydaje mi sie ze Adusia chyba mniejsza od mojej Nadiny jest

Iwona - super ten kombinezon ale cena 360zl mnie przeraza:szok: teraz mieszkanko urzadzac bede i kaska sie przyda wiec mimo ze jest swietny to niestety nie dla nas:no:

Kitki ja nie zaplaciłam 360 zł tylko 300zł.A ostatnio widziałam tylko jaśniejszy róż że sprzedał sie za 210 zł.Mam nadzieję ze Marysia jeszcze za rok w niego wejdzie a później też bez problemu go sprzedam.

Kitki wstrzymaj się z tym kombinezonem za miesiąc powinna byc nowa kolekcja jak masz za uzywany zapłacić ok 150zł + przesyłka to i za to nowy kupisz, Powariowali na allegro z tymi cenami w zeszłym roku te kombinezony kosztowały 149zł dziwne ze ludzie tez tyle płacą za uzywane.

Kupiłam wczoraj buciki dla Adusi. jestem bardzo zadowolona z tego zakupu :)

Fajny jest ten systen adfit, gdyż można wkąłdkę wyciągnąć i dokładnie dopasowac rozmiar.
buciki sa ładniejsze niż na zdjęciu.

P1120281.jpgP1120280.jpgP1120278.jpgP1120279.jpg

Ostatnia edycja:
dlatego mówiłam, że nie kupiłabym uzywanego tego kombinezonu z Tchibo, bo używane sprzedają drożej niż nowe ;| ja w obserwowanych miałam kilka aukcji z nowymi to mój 140 z przesyłką był najtańszy, a były jeszcze po 145+ przesyłka, więc też nie nie najgorzej jak za nowy, a dla dziewczynek ogladałam to widziałam, że wszystkie aukcje były z używanymi :/

Eve fajne te Adidaski, lubię połączenie różu z brązem :)

reklama
Do góry