reklama

wczasy z niemowlakiem

My mamy plany, jedziemy z Wami, kto się przyłącza? Antosiek Emilka i Hania, czyż mozna się nudzić?:rofl2::-p

To my się dopisujemy do listy chętnych na wspólną wyprawę :tak::-D:rofl2:

Ja mam trzy tygodnie urlopu zaraz na początku lipca :-D I zero planów na spędzenie wolnego. Chcielibyśmy gdzieś pojechać, ale gdzie? Oto jest pytanie ;-)

reklama
Zbliżają się wakacje .... gdzie jedziecie z dzieciakami ? znacie może jakieś fajne miejsca warte polecenia ?
Ja osobiście wybrałabym się gdzieś na pełne morze

A ja właśnie dzisiaj dowiedziałam się, że jadę z Fifim nad morze do Niechorza!!!!!!! jestem przeszczęśliwa ale i pełna obaw ponieważ jedziemy z koloniami. Kiedyś przed ciążą często jeździłam jako opiekun na kolonie strażackie. W tym roku mój tato będzie komendantem na takich koloniach i zabiera mnie i Filipka jako przyczepkę. Dużo plusów ma taki wyjazd, przede wszystkim zapłacę mniej niż gdybym miała jechać sama. Niestety ma też dużo minusów. Przede wszystkim 90 dzieci, nocowanie w domkach, jazda nocą pociągiem. Obawiam się jak to wszystko wyjdzie, jak Filip to wszystko zaakceptuje ale nie mogłam się niezgodzić. Rozumiesz mnie MariaOla?

My z Julka do Tunezji, ale dopiero w II połowie września:crazy:. w zeszłym roku byłam w Gdyni, waruneczki były bardzo fajne, najlepiej dla dwóch rodzin tylko troche daleko do plaży, ale jakby ktoś chciał to chyba mam jeszcze namiary

My jedziemy z Zuzą na Słowację. Tym razem w Tatry Niżne, w okolice Liptowa i Liptowskiego Mikulasza. Są góry, baseny termalne, jaskinie itd :-) Własnie jestem w trakcie szukania kwater. Koszt to zazwyczaj ok 250-350 SK czyli od 28 do 40 zł. Nie wiem na jak długo, pewnie ok 10 dni. Potem wracamy do domu, robimy pranie i ruszamy na północ. Napewno na kilka dni do Gdanska no o potem na tydzien na Kaszuby (ojciec chrzestny Zuzki ma tam chałupke nad samym jeziorem w miejscowości Borucino).
Chcielismy z Marcinem jeszcze potem skoczyc we dwojke gdzies w tropiki, ale to zalezy ile nam zostanie czasu i kasy no i jakie beda oferty last minute :-)

reklama
Abeja, my też sie zastanawiamy nad Słowacją, można sobie wypocząć i poużywać za naprawdę małe pieniądze:tak:. Tylko jeszcze sie nie rozglądałam za niczym konkretnym:baffled:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry