reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Welcome to Rybnik :)

No nie moge takie pustki u nas ze szok :-(

Ja wczoraj bylam na 2 spacerach pierszy 4 godziny drugi 2 godziny Dobrze ze G ma od dzis wolne na swieta bo z Oli teraz samej wyjsc na spacer to lada wyzwanie tak sie wydziera Ten drugi zabek :-(

Dzis w olanach tez spacerki Do jastrzebia chyba pojedziemy MILEGO DNIA

reklama
Witam dziewczynki!
Nie pokazywałam sięprzez weekend bo była taka pogoda że grzechem by było siedzieć w domu. Aktualnie siedzę w pracy i mam chwilę czasu więc się melduję. Widzę że nasze wirtualne znajomości przenoszą sie do reala. Fajnie!
Asia ty teraz wypoczywaj bo za niedługo - przy dwójce łobuzów to już będziesz miała co robić.
Dorota, Patrycja dajcie znać czy udało sie wam spotkać. Pozdrowionka!
nie udalo sie ale mysle ze wszystkie sie spotkAMY
Mnie tez ni bylo a to przez to ze caly weekend mielismy gosci :-)
PATRYSIA wlasnie nie wiem kiedy moze jeszcze uda sie w tym tygodniu nam spotkac ? Ewysek a Ty nie chcesz sie dolaczyc Patrysia pisz kiedy ci pasuje Mnie na tym tygodniu zalezy bo wracam do pracy po swietach :-(

My juz po 2,5 godzinnym spacerze Oliwi wyszedl dzis juz 2 ZABEK CO ZA RADOSC :-)
w ktorym tyg
moze po swietach :eek:
Dziweczyny! Chętnie sie dołączę do spotkania. Ustalcie coś a ja się postaram dostosować :-)
no to moze po swietACH ??
Ello dziewczyny;-)
Jakoś nie moge spać ostatnio,a dziś to juz masakra:-(Dopadła mnie jakaś deprecha i nie chce odpuścić wrrrrrr.Od rana z byle powodu płacze,nawet zakupy nie pomogły:wściekła/y:Niedość ze fatalnie sie czuje fizycznie to teraz jeszcze taki stan:-(najgorsze jest to ze sama nie wiem z kąd mi sie to bierze bo jako takich powodów nie mam.To ze oprócz ciuszków dla dzidzi nic nie mam zrobione to moja wina no ale mam jeszcze ciutek czasu i przygotowac sie do zmian to nic takiego prawda?Wszystko mnie rozwala:to ze utyłam juz 14 kilo też,a na te plamy na buzi nie moge patrzec kupiłam dziś super kryjący podkład z Vichy zobaczymy co pomoze.Pewnie nic!!!Jenyyyy mam nadzieje ze mi to minie bo chyba ocipieje!!!Smutam i smutam,ciekawe co sobie pomyślicie?Ale wiecie co?troche mi lepiej jak sie tak zwierze na papierze(heheheh jak mi sie zrymowało:-))Pozdrawiam gorąco i trzymajcie sie i oczywiście dbajcie o siebie!!!Buzka!!!
kochana nie przejmuj sie nie masz powodow do depresji :tak:
za niedluigo na swiat przychodzi Twoje dziecko kochana ciesz sie ;-)

pTARYSIA I INNE DZIEWCZYNY PO SWIETACH MOZE BYC ALE JAK NAJSZYBCIEJ PO SWIETACH bo ja w piatek wracam do pracy :-( A jak juz wroce to nie wiem kiedy uda mi sie z wami spotkac :-(

My wczoraj zaszalelismy i kupilismy niuni nowy wozek (zaraz wkleje linka do naszego nowego wozka Mowie wam jestem taka podekscytowana tym zakupem :-)
Dzis do kosciolka pierwszy w nim spacer :-)

WESOLYCH,SPOKOJNYCH,PELNYCH MILOSCI I W GRONIE RODZINNYM SWIAT WAM ZYCZE RAZEM Z OLIWKA :-)

Cześc Dziewczyny :))
Życze wszystkim Wesołych , Spokojnych , Radosnych Świąt :D
Przepraszam Was że się nie odzywalam ale spędzialam ostatnie 5 dni w szpitalu i troche mnie to podłamało ale dzisiaj już jest lepiej ;))
Czekam teraz tylko na lipiec ... Na Naszego Kochanego Synkaa..
Ja jestem z Boguszowic :) może ktoraś dziewczyna też? Ładna pogoda sie zrobiła to można wybrać się na jakiś spacerek...

Pozdrawiam ;*

kochane wczesniej nie mialam czasu zlozyc Wam zyczen wiec skladam je teraz :-D

Wielkiej Nocy czas nadchodzi, cały dzień się każdy głodzi, by móc jutro o poranku, siąść za stołem przy śniadanku. Zjeść kosz cały z jajeczkami, zającami i kaczkami. A już następnego ranka, wiadrem wody zlać baranka.
Zycza Patrycja z mezem i z Sewerynkiem :laugh2:

ALUSIA duzo zdrowka I uwazaj na siebie
No ja tez chce sie spotkac Moze wszystkie bysmy sie spotkaly w centrum Rybnika ?????

U nas swiatecznie Dzis juz jeden ale nie dlugi spacerek zaliczony bo pogoda dziwna Niby cieplo ale wieje strasznie W piatek juz wracam do roboy ale strasznie mi sie nie chce
POpracuje troche i jak nie dam razy Za wiele mnie to bedzie kosztowalo wysilku to pojde na wychowawczy Chyba ze mi sie to spodoba to zostane w pracy
MILEGO SWIETOWANIA KOCHANE

Witam dziewczyny!
Bardzo przepraszam że się tak długo nie odzywałam ale przy tych Świętach to nie miałam czasu nawet włączyć kompa już nie mówiąc o tym żeby usiąść i coś kliknąć do was. U mnie wszystko ok. Przynajmniej na razie, bo dziś w nocy Adaś coś pokasływał i mam nadzieję że nic mu nie będzie. Najgorsze jest to że moja mama i moja siostrzenica mają anginę i troche sie boję. Dam znać jak sie akcja rozwija. Pozdrawiam serdecznie!

witam po swiatecznie
my swieta spedzilismy w wiekszosci czasu na wycieczkowaniu :-D
bylismy na Równicy :tak: dzien w dzien :-D
a dzis bylam u dentysty
od przedwczoraj boli mnie zab a raczej tylko korzen bo zab mi sie zlamal bedac z Sewim w ciazy
no i musialam sie meczyc ale dzis w nocy to nie wytrzymalam
wieczorem wzielam tabletke a w nocy jak mnie bol dopadl to myslalam ze sie rozwyje nie wiedzialam gdzie mam lep wsadzic i wzielam 2 tabl rano wstalam z lekkim bolem ale juz polowa twarzy spuchnieta :eek: wygladam jak balon :sorry:
pojechalismy do dentysty i mial zamnkniete wiec pojechalismy do domu cos zjesc maly poszedl spac a jak sie obudzil to poszlismy do drugiego dentysty prywatnie
no i przyjela mnie zaczela przekluwac ta opuchlizne odkazac, a bolalo jak nie wiem lzy mi lecialy ale jakos dalam rade
no i zaplacilam za wizyte 40 zl i przepisala mi lek na recepte i mam brac co 12 godz
a na piatek jak juz opuchlizna spadnie to mam isc na chirurgiczne wyrwanie powiedzila ze natnie mi dziaslo ze znieczuleniem i bedzie juz po klopocie
wiec ide rano...
no i z solarki musze zrezygnowac zeby tego nie naswietlac :baffled::sorry:
ale sie rozpisalam :-D

reklama
Oj Patrysia! Nie zazdroszczę tego zęba! Szczerze mówiąc ten Twój opis jest tak realistyczny że jak go czytałam to rozbolały mnie wszystkie zęby :-);-)
No i co dziewczyny z tym spotkaniem?

Do góry