reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Welcome to Rybnik :)

Nuuuuśka Fajnie se masz :)

malwina To jest chyba właśnie jeden z tych prywatnych żłobków... Ale jak Ci odpiszą coś, to daj znać ;)

monia Ja też tak mam, ale powstrzymuję się od kupowania...

reklama
Nuuuśka zazdroszczę tego wycieczkowego weekendu ja od tygodnia siedze tylko w domu i już mnie cos zaczyna brac........
dziewczyny czy wy też macie bzika na punkcie ubranek dla dzieci ja mimo że moje dzieciaczki maja sporo ciuchów to ciągle bym coś chciała dokupic dużo siedze na allegro i szukam okazji....

Ja sie nie moge oprzec jak widze cos dla dzidzi no normalnie tu to tu to szok juz mowie ze niedlugo w zakupocholizm wpadne bo codziennie sklepy ogladanko i chociaz mala rzecz musze malemu kupic ale musze przestac bo nam sie juz nic nie miesci a leczys z zakupocholizmu potem sie tez nie chce:-D

ja tu widze ze w weekend wszystkie lapia lenia ;P my juz wrocilysmy z wycieczki uff....ciezko bylo, padnieta jak nie wiem, ale za to jutro odbijemy heheh bo jedziemy do Rybnika na lodowisko ;DDDD. Tzn. mnie ten zaszczyt ominie, ale Olusia bynajmniej z Ciocia poszaleje, a mamusie czeka osla laweczka ;) Wszyscy mi wmawiaja,ze brzuch jeszcze wysoko,ale ja caly czas mam wrazenie, ze coraz bardziej sie obniza :/, wiec albo ja mam zwidy, albo im sie wydaje, ze ja w tej ciazy bede wieki ;)

reklama
aaalez nie ma za co :D cala przyjemnosc po mojej stronie :) jak Ty nie chcesz to sama sie wprosilam ;P a nieduzo...nom, to to na pewno, planowo termin na 11 listopada, zobaczymy ile jeszcze pociagne, bo brzuszek coraz czesciej twardnieje.i kurde niestety, ale znowu zaczynam sie bac zeby wszystko poszlo dobrze :| panikara -_-

Do góry