• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wiadomości o Filipku

reklama
jejku bubbles trzymaj sie kochana, niech Filipek szybko wraca do zdrówka tego Wam z całego serca życzę.

Ja tylko na chwilke bo mój M. wrócił i nie mam za bardzo czasu żeby wejśc na bb. Ale na pewno niedługo nadrobię wszystko.
Buziaki.

Kurde a ja nie mogę przestać myśleć o tym biednym Filipku... Kurde pewnie gdyby ich wczoraj lekarze nie zbyli to by nie było takiej sytuacji dzisiaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja tylko jednym okiem podczytuje, bo kończe prace ... wczrajsza sytuacje z Bubbles i Filipkiem nie dawała mi spokoju. I faktycznie się porobiło ... strasznie mi przykro i żal małego. Trzymam gorąco kciuki, oby te konowały za bardzo go nie męczyły a skutecznie pomogły i wyleczyły!

To straszne co się stało Filipkowi Bubbes? Skąd takie paskudztwo w takim małym dziecku ? Oby okazało się że to nic poważnego. Dziurka w brzuszku, nie wyobrażam sobie, aż mi gęsia i łzy wyszły na myśl o takim malutkim dziecku.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry