Ciociunie i Malenstwa nasze Kochane, nie wiem nawet jak zaczac...
Alusko wspominal mi w drodze do domu, ze na Filusia czeka autko w domku, ale nie bardzo wiedzialam co ma na mysli...
Jak weszlam do domu to z nieklamana radoscia zaczeli mi obaj z Tomkiem pokazywac autko, kierownice, karteczke, Alusko pokazywal kazda lapeczke Waszych slodkich dzieciatek z osobna, no a portret Filcia postawili w miejscu elektronicznej ramki na zdjecia, nie da sie nie zobaczyc!
Dziewczynki to przepiekna i bardzo wzruszajaca niespodzianka... mialam swieczki w oczach i scisniete gardlo, gdy Alusko wyciagal z kieszonki karteczki te slodkie, male lapinki, pomyslalam, ze wszystkie Wasze Malenstwa przybijaja Filciowi 'piateczke'

Kartka jest przecudna! absolutnie! Odbicia raczek cudenko! Jedne lapki papusne, inne drobniutkie, a wszystkie slodziutkie, tak jak ich wlasciciele

Portret jest przepiekny, wiem ktore zdjecie posluzylo za wzor
Zabawki sa piekne, Aleks zajal sie przykrecaniem srub do kol, a Filciu pacaniem lapka w kierownice

A ja bylam i jestem bardzo wzruszona i szczerze i z glebi serca dziekuje Wam za radoche jaka nam wszystkim sprawilyscie...
Wyobrazam sobie, ze nie bylo to latwe, bo wszystkie jestesmy porozrzucane po Polsce/swiecie i tym bardziej jest mi niezmiernie milo, ze ktos poczynil wysilek, aby dac nam promien slonca

Wielkie i z glebi serca DZIEKUJE! Tak jak mowilam juz wczesniej - jestescie Wszystkie Kochane, bez wyjatku!
Sciskamy i calujemy Was mocno!
Aga, Tomek, Aleks i Filipek