Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
nie jestem wyjątkiem, tez siedze i płaczęBubbles bo to są takie piateczki od kolezanek i kolegow Filipka:-) ciesze się, ze sparwiło wam to radość bo tzn że cel osiągięty:-)
Jak powiem, że łzy radości mi się leją po twarzy to na bank nic nadzwyczajnego. Jeżeli tym drobiazgiem udało nam się sprawić, że choć na chwilkę zapomnieliście o Waszych problemach to cieszymy się po stokroć mocniej.
Jesteśmy z Wami !!!
Jak się cieszę, że udało mi się dziś tu zajrzeć. I ja się wzruszyłam. Bardzo się cieszymy, że niespodzianka sprawiła tyle radości. Jesteśmy z Wami. Buziaki :-)
Bubbles teraz ja się poryczałam a ja rzadko płaczę. Jaki Fifcio jest pogodny! Jak ślicznie się na rączkach podpiera! Nie ma piękniejszej nagrody za odrobinę naszej pracy niż jego uśmiech! Idę bo mi kapie do herbaty...