Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Samych wspaniałości i dużo zdrówka dla Filipka z okazji 7 m-ca :-)
Zdjęcia cudne, uśmiech na twarzy Filipka, to serce z rączek, po prostu brak mi słów.
bubbles wielkie dzięki za tak cudowne fociaki :-)
chłopaki sa zadowolone a to najważniejsze:-) a jaki słodki uśmiech na twarzy Filipka :-)
suuuuper ,...
masz szczęscie mając takich 2 cudownych maluszków :-)
Fifi wszystkiego najlepszego z okazji 7mca! jaki już duży z Ciebie facet! a jaki masz uroczy uśmiech
pięknie się podnosi na łapkach, niedługo już wyruszy w świat,tylko mamusię zabierz ze sobą)
Cudowne fotki, dziękujemy mocno, Bubbles jesteś szczęściarą, że masz takich cudownych chłopaków. Uśmiech Filipka rozjaśnia mi dzisiejszy dzień. Jestem taka szczęśliwa, że ten drobiazg sprawił Wam tyle radości.
Wielkie buziaki dla Fifulca* Idę do łazienki - poryczeć sobie.
Dziewczynki! I ja Was pochwale! Jestescie przekochane! Badzcie zawsze u boku Bubbles i jej rodziny, to bedzie im latwiej! No i macie racje, nie ma wiekszej radosci jak zobaczenie usmiechnietego szczesliwego pysiaczka dziecka!
Bubbles - walczymy dalej!