reklama

Wiadomości o Filipku

Bubbles, strasznie mi przykro i współczuję Wam bardzo. Trzeba mieć nadzieję, że będzie dobrze. Wszystkie tu bardzo mocno trzymamy kciuki za małego Filipka i czekamy niecierpliwie na wyniki biopsji. Trzymajcie się dzielnie.

reklama
Bubbles trzymamy kciuki za wyniki biopsji, przesyłamy dużo uścisków i dobrej energii dla Filipka.Napewno będzie dobrze!
Gratulacje 1 ząbka!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bubbles kochana trzymajcie się i wspierajcie nawzajem.W takich chwilach najważniejsza jest wiara,pozytywne myślenie i wsparcie najlbliższych. Ja też jestem wierząca i na pewno bedę się modlić za was. I gratuluję zębulka.
A co do księży-też w życiu spotkałam paru chamów, ale teraz obecnie mamy tu takiego,że widać iż jest księdzem z powołania (nie woła kasy,nie bierze za kolędę od biedniejszych rodzin, od ministrantów nie bierze za ceremonie roodzinne, na koniec rokurozlicza się z najdrobnieszych nawet rachunków itd.).Życzę każdemu,aby natrafili właśnie na takiego księdza.

Bubbles jestem z Wami, kochana trzymaj się, wiem że wiara w Boga bardzo pomaga mi przynajmniej pomogła w mych trudnych chwilach, wierzę że wszystko będzie dobrze, ze Filipek wyzdrowieje i będziecie szczęśliwi. Modlitwa jestem z Wami.

Bubbles nie znam słów które mogły by dać ci ukojenie w tych trudnych chwilach, ale wierzę że biopsja nie wykaże nic groźnego i wkrótce cała ta sytuacja będzie dla was tylko złym snem!!! Trzymam kciuki i wysyłam moc pozytywnych fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

a ja tez nie mam siły pisać, synek codziennie budzi się okolo 6 i wieczorem nie mam juz na nic sily. zagladam tylko sprawdzic co u bubbles. Biedactwa.
no nic ide powiesic pranie.
milej nocki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry