reklama

Wieści od cieżarówek

Ola** ja piorę w Jelipe żelu i do płukania mam płyn zmiękczający z Jelpa i ciuszki są mięciutkie. Choć te niemieckie płyny to są super, czasami mi znajomy przywiezie jakiś proszek i różnica z tymi naszymi jest ogromna.

reklama
Widzialam to kiedys w tv bardzo fajny a maly sobie nie przeszkadza:tak:

Poczulam moje dziecie pod zebrami:szok::szok::szok: wciaz wydawalo mi sie ze nisko go czuje przez ostatnie dni brzuch byl jakis dziwny a to pewnie macica szla do gory i przed chwila dostalam kilka strzalow super uczucie choc troche juz bolalo:-D a ja siedze i czekam na jeszcze

moj brzuchol staralam sie zakryc rozstepy na boczkach:-p:-p

Łał Jankesowa, ale fajna piłeczka, ja taki brzusio to dopiero teraz mam i chyba mój jest taki bardziej "rozlazły". Muszę się sfotografować, bo w sumie to niedużo już mi zostało.

ewitka wysadzilo mnie ostatnio a ja sie ciesze :-D to czekamy na zdjecie
just79 no wlasnie dopiero co szukalam na sile jakiegos wybrzuszenia i wam zazdroscilam brzuszkow a teraz juz sama mam taki

reklama
Jankesowa super brzusio. Ja pod żebrami poczułam synusia niedawno dopiero, jakoś z 2 tygodnie temu. Musiał się niedawno obrócić, bo jak byłam na usg to już główka w dół był a przed usg czułam ruchy z reguły po bokach a teraz to już nad pępkiem nogi wypycha.

Just ja nie chodziłam na SR więc mi takie rzeczy się przydadzą no i mojemu P. też.

She to są nowe jego książki, bo miał coś wydać teraz nowego? Poprosimy potem o recenzję po przeczytaniu plus obejrzeniu:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry