reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Kłaczku ja tez mialam takie etapy ze cycochy przestawaly bolec moze musza troche odpoczac ;-)
Jankesowa tylko 6kg ja juz mam chwila niech policze ......10kg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
moj P se poszedl na piwo z koelgami a cooooo !!!!! ehh zawsze na nich liczyc mozna

Dziewczyny byłam na zakupach. Porażka jeśli chodzi o chodzenie. Pada deszcz a jest u nas minusowa temperatura i tak ślisko, że szok. Ludzi mnóstwo, ale pewnie teraz jest więcej już wiec cieszę się, że już mam zakupy zrobione. Nigdzie się nie ruszam. Jeszcze trochę mi zostało do zrobienia w domu: ciasto i dokończenie porządków, niby nie dużo, ale z moim tempem to jest dużo.

Jankesowa dlatego ja nie słucham takich "dobrych rad" i moje łóżeczko już się wietrzy. I mam to co chcę a nie to co ewentualnie będzie i mam możliwość znalezienia czegoś w dobrych cenach. Poza tym takie zakupy to przyjemność a nie przykry obowiązek.

Ewciu 21 tydzien:)ale super

Aga na wieściach:)a ja jakos uciec stąd nie potrafię
Gosiu a Ty jak wszystko już masz dzidziusiowe?

jak Kairka?23 dziś...mam nadzieję,że jeszcze nie rozpakowali?
Julitka Ty tak nie ganiaj:) bo jeszcze chwila do stycznia

dziewczynki wszystkim wam wesolutkich świąt!!!! dzidziusiów już nie muszę bo macie:)ale lekkich i szybkich porodów i cudownego 2011!!! :)

Załączniki

• DSCN4647.jpg
    DSCN4647.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 45
Ja tez Wam dziewczynki zycze Wesołych Świąy i Szczęsliwego Nowego ROku i zebysmy wszystki tu za rok spedzały święta ze swoimi maluszkami bez wyjatku :-)

OLa JUlus boski a te wloski ahhh :-D
my tez planujemy łozeczko jakso po swietach a najpozniej zaraz po Nowym Roku kupic :-)

Kochane!ja dopiero usiadłam.kostek nie widać-zlały się ze stopami i łydkami w jeden wielki kloc...od 8 na nogach.byliśmy na ktg i pokazałam te moje wyniki nieszczęsne, ale położna powiedziała, że są ok i nie mam co panikować, ale urosept biorę.
cieszę się, że po wizytach wszysko w porządku.
Aga, my tu z otwartymi ramionami każdą sztukę świeżego mięsa przyjmujemy przecież wiesz;)
Ola, Julek jakiś bardzo zadowolony.pewnie podejrzał prezenty pod choinkę:)ślicznota!!
Kaira, co u Was?jakieś decyzje zapadły?
Kłaczku, moje cyce też różnie reagowały i fakt był taki, że jak chodziłam cały dzień w biustonoszu, to miałam wrażenie, żebardziej były nabrzmiałe i bolące.ale też świrowałam, bo raz bolały bardziej, raz mniej...a i mdłości w końcu minęły i ból cycków też przeszedł jak ręką odjął.nawet pytałam mojej gin, czy to że przestają cyce boleć, to może oznaczać coś niepokojącego, ale powiedziała, że nie, że przecież niektórych dziewczyn w ogóle nie bolą.dużo zdrówka KOchana Ci życzę!!!i koniecznie coś z tym kaszlem zrób, bo kaszel uporczywy może skurcze wywołać/nie że straszę, ale motywuję do inhalowania się i LEŻENIA W ŁÓŻKU!!!
więcej nie odpiszę, bo padam na pysk.
Kochane, nie wiem, jak jutro z czasem u mnie będzie, bo mam jeszcze pare spraw w kuchni do załatwienia przed wyjazdem na wigilię dlatego:
www.borkowscy.pl/wigilia-boze-narodzenie/zyczenia-swiateczne.html]

Ostatnia edycja:
Tak, julitko, ja pędzę do łóżka, a Wigilia sama się robi bo jak ja do łóżka to Rajmund pewnie za mną.
Dzięki za info o cyckach - uspokaja mnie trochę. Idę relaksować się w kuchni.

Wyczekałam te życzenia, jak się wczoraj posypały to już mnie korciło, ale mówię sobie na banka dzisiaj zajrzę i ha, niech mnie teraz z życzeniami/wieściami ktoś przebije :-D:-D:-D

Życzymy Wam Kochana Ciężaróweczki spokojnej ciąży do końca, szczęśliwego, bezbolesnego rozwiązania, a jak troszkę poboli to i tak pamięć krótka ;-) Dużo kopniaczków. Wielu uśmiechów, czasu spędzonymi z bliskimi i odpoczynku.
Życzymy Ania z Adrianną i Kasia z Lenką

Tak tak Lenka przyszła na świat o 22:35, Szczęście to waży 2560 i mierzy 48 cm. 7.9.10 w skali Apgar przez CC. Mała Lenka ma dużo włosków i mocno krzyczy :-D:-D:-D

A niech się drze ile wlezie by Rodzice wiedzieli, że jest z Wami. Jeszcze raz gratulacje dla Ciebie Kasiu i dla Adama :-):-):-) Hah jakie to cudowne święta prawda Dziewczyny.

Julitko muszę to napisać??? GOTOWA???????? :-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Lilli to chyba najlepsza wiadomość na święta :)

Kairko gratulacje i niech lenka rośnie zdrowo i niech krzyczy ile ma sil przynajmniej będziesz wiedzieć ,że jest. No i oczywiście wesołych świąt!!!!!!

Julitka no to się szykuj :) a potem Carii w kolejce a potem ja:szok::szok::szok:A tak naprawdę to śni mi się po nocach poród i mam stracha jak nie wiem co:zawstydzona/y:

M w pracy a ja działam z bardzo częstymi przerwami ale pościel sama zmieniłam, a bratowa ma już maleńkiego przy sobie ale na święta do domu nie wyjdą... smutno ale może tak lepiej....

miłego dnia i gwiazdki z nieba wam życzę!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry